Futbol

Ahmet Nur Çebi’den “Mensah” açıklaması

Bernard Mensah’ın transferinin perde arkasını anlatan Çebi, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’na sosyal medyadan yapılan saldırıları eleştirerek, “Transferin perde arkası uzun hikaye. Berna Hanımla Erdal Torunoğulları’nın yaptığı görüşmede ‘Böyle bir karar verirsek öncelik sizindir’ dediği için Anadolu hanımefendisiyle el sıkışarak hallettik. Anadolu’da bir söylem vardır, kızı binlerce kişi ister bir kişiye varır. Böyle sonuçlanmıştır. Berna Hanım çok kıymetli biri. Sosyal medyada ailesinin tacize uğramasını doğru bulmuyorum. Galatasaray taraftarı kendi yöneticileriyle hesabı görmelidir. Hanımefendinin taksiratı yoktur. Berna Hanım yapması gerekeni yapmıştır. Transferi yapabilen yönetici başarılı olmuştur. Yapamayan başarısız olmuştur. Ortada bir hanımefendi ve kız çocuğu var. Doğru bir şekilde hareket etmekte fayda var. Böyle bir hanımefendiye saygılı olmak gerekir.” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Çebi, Kasımpaşa’dan Koita ile ilgilenip ilgilenmedikleri şeklindeki bir soru üzerine “Transfer konusunda konuşmuyorum. Transfer imza atıldıktan sonra konuşulan şeylerdir. Koita’nın adı geçiyor. Turgay Ciner divan kurulu üyemizdir, ailemizin bir parçasıdır. Kasımpaşa’nın da sahibidir. Kendimizle ilgili talebimizi teknik heyetimizle görüşeceğiz. Öyle bir talep gelirse Turgay beyin kapısını çalarız.” yorumunu yaptı.

Futbolculardan indirim talebinin devam ettiğini açıklayan Ahmet Nur Çebi, “Pazarlığı seviyorum. Beşiktaş’ın her kuruşu önemli. Yüksek ücretleri vermek kolaydır. O paraları ödeyemeyince sevilmiyorsunuz. Bu sebeple hassas davranıyoruz. Yapamayacağımız kontratlardan uzak duruyoruz. Vermek kolay, almak zor. Yüksek kontratlı arkadaşlarımız pek tavizkar tutum içinde değiller. Israrla kulübüm adına katkı alabilmek için bıkmadan indirim istemeye devam edeceğiz. Gerçekleştiremediklerimiz var ama ısrarla devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı