Futbol

Mesut Özil’den TRT Deutsch’a özel röportaj

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil, TRT Deutsch kanalına özel röportaj verdi. İşte yıldız futbolcunun sorulara verdiği yanıtlar…

Mesut, resmen Fenerbahçe’ye transfer oldun. Kendini nasıl hissediyorsun? Bizimle duygularını paylaşır mısın? Fenerbahçe formasıyla hedeflerin neler?

“Öncelikle çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Bu her zaman benim bir hayalimdi. Çocukluğumdan beri bu takımın büyük bir taraftarıydım ve Fenerbahçe sürekli takip ettiğim takımdı. Şimdi Fenerbahçe’nin bir oyuncusu olarak buradayım ve hedefimiz tabi ki şampiyon olmak. Bu sene şampiyon olmayı başaracağımızı umuyorum.”

Maçlardan önce dua ediyorsun. Özel bir duan var mı?

“Ben bir Müslümanım. Önce Kur’an-ı Kerim’den kesitler okuyorum. Bunları okuduktan sonra da tabi ki takım arkadaşlarım için her şeyin yolunda gitmesini diliyorum.”

Erol Bulut ile Okocha hem Frankfurt hem de Fenerbahçe’de beraber oynadı. Erol Bulut’un aktif futbolculuk zamanlarını hatırlıyor musun?

“Hepsini değil diyelim. Tabi ki o zmanlar Fenerbahçe’yi takip ediyordum ve ikisinin de maçlarını seyrediyordum. Jay-Jay Okocha çok yetenekli bir oyuncuydu, bu kulüpte ikisi de çok başarılı işlere imza attılar ve ben de aynı şekilde Fenerbahçe’de aynı başarılara imza atmak istiyorum.”

Maçlarda hangi sistemi tercih ediyorsun?

“Bu sadece teknik direktörün vereceği bir karar. Benim kendimi en iyi hissettiğim pozisyon oyun kurucu pozisyonu. Ama dediğim gibi; teknik direktör her şeyin kararını verir.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı