Süper Lig

1. Lig’de 9 maç dönüşümlü olarak TRT SPOR’da

Trendyol 1. Lig’de kritik viraja girildi. Tüm karşılaşmaların aynı anda başlayacağı 32. hafta büyük bir heyecana sahne olacak.

Birbirinden zorlu 9 müsabaka, saat 16.00’dan itibaren TRT SPOR ekranlarında dönüşümlü olarak futbol severler ile buluşacak.

Göztepe kazanırsa Süper Lig’de…

Göztepe, Eyüpspor’un ardından Trendyol Süper Lig’e yükselen ikinci takım olmak için sahaya çıkacak. 63 puanı bulunan İzmir ekibi, taraftarının önünde Gençlerbirliği’ni yenerse mutlu sona ulaşacak.

47 puanla sekizinci basamakta bulunan konuk takım ise, rakibini yenerek play-off şansını son 2 haftaya taşımak istiyor.

Çorum FK, Erzurm deplasmanıda

Ligde üçüncü sırada bulunan Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü ise Erzurumspor Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Konuk takım, alacağı galibiyetle az da olsa hem ikincilik şansını devam ettirmek, hem de sıralamadaki yerini korumayı hedefliyor.

Sakaryaspor, Giresunspor’un konuğu

Play-off hattının iddialı takımlarından Sakaryaspor ise ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Bitexen Giresunspor’a konuk olacak. 54 puan ile dördüncü basamakta yer alan yeşil-siyahlı ekip, rakibini yenerek 7 haftalık deplasman galibiyeti özlemine de son vermek istiyor.

Tuzlaspor’un rakibi Bodrum

Farklı hedefleri olan iki takım, Tuzlaspor ve Bodrum Futbol Kulübü, İstanbul’da karşı karşıya gelecek. 33 puan ile küme düşme hattının bir basamak üstünde olan ev sahibi takım, kazanarak son iki haftaya avantajlı girmek istiyor. 52 puan toplayan konuk ekip ise zorlu deplasmandan galibiyet ile dönerek play-off yolunda kayıp yaşamamayı hedefliyor.

Kocaelispor, Bandırmaspor’u ağırlayacak

Play-off hattında yer almak isteyen iki ekibin müsabakasında Kocaelispor, Teksüt Bandırmaspor’u ağırlayacak. Ev sahibi takım 52 puan ile altıncı sırada bulunuyor. Bandırmaspor ise 47 puan ile rakibini takip ediyor.

Boluspor, Altay’ı konuk edecek

Play-off hattına yükselmek isteyen takımlardan Boluspor ise ligden düşmesi kesinleşen Altay’ı ağırlayacak. 47 puan ile dokuzuncu basamakta bulunan ev sahibi ekip , kazanarak şansını son iki haftaya taşımak istiyor.

Adanaspor’un kritik sınavda rakibi Manisa FK

Haftanın kritik maçında Adanaspor, Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. 32 puanla küme düşme hattında bulunan Akdeniz ekibinin kazanmaktan başka çaresi yok. 36 puanı bulunan Manisa temsilcisi ise,rakibini yenerek ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Keçiörengücü, Ümraniyespor ile karşılaşacak

Alt sıraları yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise Ankara Keçiörengücü ile Ümraniyespor, başkentte karşılaşacak. Ev sahibi ekip, 36 puan ile 13’üncü sırada bulunuyor. Konuk takım ise 37 puan ile 11’inci basamakta yer alıyor. Adanaspor’un yenilmesi halinde, kazanan takım ligde kalmayı garantileyecek.

Şanlıurfaspor, Süper Lig’i garantileyen Eyüpspor’u ağırlayacak

Trendyol Süper Lig’e yükselen ilk takım olan Eyüpspor, düşme tehlikesi yaşayan ekiplerden Astor Enerji Şanlıurfaspor’a konuk olacak. 34 puan ile 14’üncü sırada yer alan Şanlıurfa temsilcisi, güçlü rakibini yenerek son iki haftaya biraz daha rahat girmek istiyor. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı