Süper Lig

Zanetti: Hakan Çalhanoğlu takımda kalacak

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Inter, 2023-3024 sezonu için iddialı…

Dev organizasyornun grup aşamasında Benfica, Salzburg ve Real Sociedad ile eşleşen İtalyan ekibinin Başkan Yardımcısı Javier Zanetti, kura çekimi sonrası TRT SPOR’a özel açıklamalar yaptı.

Zanetti, “Eşit ve dengeli bir grup olduğunu düşünüyorum. Yeni sezona en iyi sekilde baslamak istiyoruz. Amacımız, her zaman her alanda en iyi sekilde mücadele etmek ve başarılı sonuçlar alarak taraftarlarımızı sevindirmek. İstanbul güzel şehir ama geçen seneyi unutamıyoruz. yeni sezon da umarım daha iyi olacaktır” dedi.

“Hakan takımda kalacak”

Javier Zanetti, Suudi Arabistan’dan çok sayıda teklif alan Hakan Çalhanoğlu ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Hakan Çalhanoğlu’ndan ve gösterdiği performanstan mutluyuz. Kendisi hem saha da hem saha dışında tam bir centilmen ve çok saygılı. Bizimle beraber olmasından çok memmunuz. O, takıma büyük katkı sağlayan değerli bir oyuncumuz.”

Milano ekibinin CEO Giuseppe Marotta ise dev kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Marotta, TRT SPOR’a yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak gecen yıl elde ettiğimiz başarılardan dolayı çok mutluyuz, bana göre olumlu bir sezon geçirdik. Final oynadık tabi iki kazanmak istiyorduk ama olmadı. Bu şu anlama geliyor, Şampiyonlar Ligi’ni bu yıl kazanmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi büyük bir organizasyon. Taraftarlarımıza bu dev kupayı armağan etmek istiyoruz. Rakiplerimiz güçlü, inanıyorum ki Inter bu sezon güzel anılar yaşatacaktır.” diye konuştu.

“Hakan için büyük rakamlar teklif ettiler”

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile ilgili çıkan transfer haberlerini doğrulayan Moratta, “Büyük rakamlar teklif ettiler ama kendisi bizim için çok önemli. Hakan bu sezon da bizimle kalacaktır ve yine Inter’e önemli katkıları olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı