Futbol

Yunus Akgün’ün hedefi A Milli Takım

Galatasaray’dan geçen sezon Adana Demirspor’a kiralık oynayan Yunus Akgün, Ümit Milli Takım’ın 2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri öncesinde 2 Haziran Çarşamba günü Ukrayna ile oynayacağı özel maç öncesinde Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Kampın çok güzel ve keyifli geçtiğini söyleyen Yunus Akgün, “Sakatlığımdan dolayı uzun süre gelememiştim. Tolunay hocaya tekrar çağırdığı için teşekkür ederim. Kampımız çok güzel geçiyor. Hemen hemen 1 hafta oldu. Önümüzde bir Ukrayna maçı var. Onu kazanmak istiyoruz. Önceki maçlarda mağlubiyetler yaşamıştık ve bu bizi kötü göstermişti. Şimdi artık daha iyi mücadele edip daha iyi bir oyun göstermek istiyoruz” dedi.

“Çok şükür Adana Demirspor tarihine geçtik”

Süper Lig’e çıkan Adana Demirspor’da kiralık olarak geçirdiği geçen sezonda şampiyonluk yaşadığı için çok mutlu olduğunu dile getiren genç forvet, “Adana Demirspor camiasının 26 yıllık bir hasreti vardı. Biz bunu Samet hocanın gelmesiyle beraber bitirdik. Çok şükür tarihe geçtik. Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmem var. Benim amacım, Adana Demirspor’a katkı sağlayıp Galatasaray’a güçlü dönebilmekti. İnşallah Galatasaray’da güzel şeyler olur. Galatasaray’da o formayı alıp uzun yıllar giymek istiyorum. İnşallah Galatasaray formasıyla kupalar ve şampiyonluklar kazanmak bana nasip olur” ifadelerini kullandı.

“Geri döndüğümde kendimi gösterirsem Fatih hocam bana şans verir”

Gelecek sezon Galatasaray formasıyla kendisini göstermek ve formayı almak istediğini söyleyen 20 yaşındaki oyuncu, “Galatasaray’da forma giymek her oyuncunun hayalidir. Fatih hocam orada. O nasıl yapacağını bilir. Biz hocamla her zaman konuşuyoruz. Daha çok gelişmem için bu sene oynamam gerekiyordu. Benim için iyi oldu” şeklinde konuştu.

“Hedef A Milli Takım”

Hedefinin A Milli Takım formasını giymek olduğunu söyleyen Akgün, “Bizim buradan arkadaşlarımız A Milli Takım’a gidiyor. Biz de gururlanıyor ve hevesleniyoruz. Tabii ki de hedefimiz, A Milli Takım forması giymek. Zaten oynadıkça ve kendini gösterdikçe Şenol hoca hakkını verir” diye konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı