Biyografi

Yetkin Etkin Kimdir?

Yetkin Etkin aslen nereli? kimdir? kaç yaşında? Hakkında merak edilenler. Ekran deneyimi, kariyeri, çalışmaları, futbolculuk geçmişi. Kısaca hayatı ve biyografisi.

1982 yılında dünyaya gelen başarılı spor yorumcusu Yetkin Etkin televizyon dünyası öncesinde, Beylerbeyi ve Darıca Gençlerbirliği takımlarında profesyonel olarak futbol oynamıştır. Ancak futbol hayatına erken veda etmiştir.

Lise eğitiminin ardından Alem Fm ve Türkmedya grubunda stajyer olarak çalışmaya başlamış ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır.

2014 senesinde bir sene Radyo Genel Yayın yönetmenliği, 1 senede yönetici olarak görev yapmış, günümüzde ise Ajans Futbol ile radyo programı ile, A Spor ekranlarında ile birlikte Son Sayfa isimli programda, spor gündeminde gün boyu yaşananların özeti ve yorumları ile televizyon ekranlarında çalışma hayatını sürdürmektedir.

1. Lig Dosyası, Dakika Spor, İddaa Programları, Yetkin Etkin ile Futbol Sabahı ve Ajans Futbol, tv’de ise Sport Tv Bir Başka Futbol, Skytürk-Tv 360 Spor Keyfi, Amatör Küme TRTSPOR Yapımcısı ve sunucusu, A Spor Son Sayfa-Sabah Sporu.

2010 ve 2017 yılları arasında Akşam Gazetesi, 2014 ve 2017 arası Akşam İddaa Eki Genel Yayın Yönetmenliği gibi görevlerde bulunan Yetkin Etkin evlidir ve bu evliliğinden, Rüzgar ve Kuzey isimlerinde iki evladı vardır. doğumludur ancak aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı