Süper Lig

Yeni “nöbetçi golcü” Batshuayi

Edin Dzeko yoksa Mitcy Batshuayi var. Fenerbahçe’nin Belçikalı santrforu takımının ihtiyaç duyduğu anlarda ortaya çıkıp gösterdiği performansla övgü aldı.

Tecrübeli oyuncu Trendyol Süper Lig’de TÜMOSAN Konyaspor ve RAMS Başakşehir maçının ardından Bitexen Antalyaspor karşısında da sonradan oyuna girip fileleri havalandırdı.

Batshuayi,  Antalya deplasmanında takımı 1-0 galipken 83’üncü dakikada oyuna girdi ve 90+5’te attığı golle arkadaşlarını rahatlattı.

Deneyimli santrfor, Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 15 gol 3 asist üretti. Belçikalı futbolcu, böylece geçen sezonki 20 gol, 2 asistlik performansını geçmeye çok yaklaştı.

Sarı lacivertli takım Batshuayi’nin skor ürettiği 11 maçın 10’unu kazanırken sadece UEFA Avrpu Konferans Ligi’nde deplasmanda Nordsjaelland’e yenildi. Yıldız santrfor, bu sezon ayrıca iki maçta “hat-trick” yaptı.

Ünlü oyuncu, Fenerbahçe’nin ligde rakip sahada Mondihome Kayserispor’u 4-3 yendiği maçta attığı 3 golle galibiyetin mimarı oldu. Batshuayi, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Adanaspor’u 6-0 yendikleri maçta rakip fileleri 4 kez havalandırdı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı