Biyografi

Yakup Arda Kılıç

Yakup Arda Kılıç Beşiktaş takımında forma giymektedir. Genç futbolcu hakkında merak edilenler. Kısaca futbol kariyeri, oynadığı takımlar, biyografi ve hayatı.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Yakup Arda Kılıç profesyonel futbolcu. Futbol kariyerine Beşiktaş’ın semt takımı olan Dikilitaş takımı alt yapısında başlamıştır. Daha sonra Beşiktaş alt yapısında futbol’a devam etmiştir.

Başarılı performansı ile dikkat çeken Arda Kılıç, 18 yaşında Beşiktaş A Takım kadrosuna girmeyi başarmıştır. İlk A Takım Profesyonel lig maçına ise 30 Ekim 2023 tarihinde Gaziantepspor takımı ile oynanan maç ile çıkmıştır. Maçta başarılı bir performans sergileyen Arda’ya Burak Yılmaz şans vermiş, Cenk Tosun ise genç futbolcunun bir kaç maç sonra neler yapabileceğini herkesin göreceğini belirtmiş ve ona ne kadar güvendiklerini dile getirmişlerdir.

Yakup Arda Kılıç 18 yaşındadır. Doğum tarihi 4 Ocak 2005, burcu ise oğlak’tır.

Resmi instagram hesabı @yakupardakilic ‘tır.

Yakup Arda Kılıç aslen İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde dünyaya gelmiştir. 65 numaralı formayı giymesi taraftarlar tarafından kesin Vanlı yorumu yapılmasına neden olmuştur. Ancak Yakup Arda’nın baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı