Fenerbahçe

Vesely ile yollar ayrıldı

Sarı lacivertliler, ayrılığı “Formamıza iz bırakanlar unutulmazlar” başlığıyla duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada “Değerli sporcumuz, sona eren sözleşmesinin yenilenmesi için uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından kariyerinde yeni bir maceraya atılmak istediğini kulübümüze iletmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Tecrübeli oyuncu, 2014-15 sezonundan bu yana giydiği Fenerbahçe Beko forması ile 1 Euroleague, 4 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşadı.

“Fenerbahçe her zaman kalbimin derinliklerinde olacak”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Vesely ise şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Fenerbahçe taraftarları, bu kelimeleri yazmak benim için çok zor. Birlikte geçirdiğimiz 8 yılın ardından yolculuğumuz sona eriyor. Burayı benim ve ailem için bir yuva yaptığınız içint teşekkür ederim. Hayatımdaki en önemli şeyler burada, İstanbul’da oldu; burada evlendim ve oğlum burada doğdu. Hepinizin çok sevdiği forma için kan, ter ve gözyaşı dökmek bir onurdu. Fenerbahçe her zaman kalbimin derinliklerinde olacak ve bir gün yeniden Türkiye’ye dönmek için sabırsızlanıyorum çünkü İstanbul ve Fenerbahçe her zaman benim evim olacak.”

Vesely, 2014’te transfer olduğu sarı-lacivertli takımda 4 Basketbol Süper Ligi, 3 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Vesely, bu sürede birer defa Avrupa Ligi normal sezonu ile Basketbol Süper Ligi finallerinin en değerli oyuncusu seçildi.

Jan Vesely’nin kısa süre içerisinde İspanya’ya giderek Barcelona ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı