Beşiktaş

Valerien Ismael’den Rıdvan Yılmaz itirafı: “Kalmasını söyledim”

Ajans Beşiktaş – Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, İspanya kampında Beinsport’a açıklamalarda bulundu. Fransız hoca şu ifadeleri kullandı:

-Avusturya ve İspanya’da çok iyi bir kamp dönemi oldu. Fiziksel ve kuvvet anlamında takımımıza yüklendik ama istediğimiz tempoya ulaştık. Tek olumsuzluk Josef’in sakatlığıydı. 

-İyi ve zor maçlar oynadık. Takımı daha iyi hale getirebilmek için bu maçları seçtik. Önümüzdeki süreçte kendimizi geliştireceğiz, analizler yapacağız ve daha iyi olacağız.

-Üçlü sisteme inanıyoruz, bu sistemle oynamaktan mutluyuz. Bu sistemde 150’den fazla maça çıktım. Şampiyonlar Ligi seviyelerinde maçlar oynadım. Bu sistemi kullanmak için buradayım. 

-Şu an savunmada eksikler var. Alaves maçında Saiss’ten faydalanacağız, Emrecan’a daha fazla süre vereceğiz. Wolverhampton maçında 3 stoperimiz sakattı. Döndükleri zaman hepsinden yararlanacağız. 

-Aslında Rıdvan’ı tutmak istedik. Bizimle kalması gerektiğini söyledim ama kendi kararı. Kulübün de ekonomik bir karar alması gerekiyordu. Şu anda herkes mutlu. Bir tek ben mutlu olmayabilirim bu durumdan. 

-Beşiktaş’ın bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyorum. İlk geldiğim günden beri bu hissiyatı yaşıyorum. Ailemle beraber burada olmaktan çok mutluyuz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı