Beşiktaş

“Valerien Ismael tercihimden pişman değilim”

Süper Lig’de devre arası çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Beşiktaş’ta Sportif Direktör Ceyhun Kazancı TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

Takımın son durumundan transfer konularına kadar birçok konuda açıklama yapan Kazancı, “Valerien Ismael tercihimden kesinlikle pişman değilim. Yönetimler tercih yapar, bunun sonucu zaman zaman iyi olur, zaman zaman kötü olur. O dönem kapandı, yeni bir dönem başladı. Şu anda başımızda Şenol Güneş var. Taraftarımız da çok yoğun destek verdiği bir isim. Bu çok önemli. Bizim için önemli olan camianın ve takımın havası. Camia kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sonra da güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz.” dedi.

Valerien Ismael ile anlaşma sürecinde görüşülen diğer adaylar hakkında da konuşan Kazancı, “Roger Schmidt ve De Zerbi ile görüştük ancak ara dönemler zordur, maliyetler zordu. Bu isimler, o dönemde olmadı ve Valerien Ismael geldi.” dedi.

Kazancı, Beşiktaş’ın Şenol Güneş ile kenetlendiğini belirterek, “Şenol Güneş taraftarımızın da çok yoğun şekilde destek verdiği bir isim. Camia şu anda kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sona güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz. Ve umarım sezon başındaki o güçlü havaya geri döneceğiz.”

“Rosier’de isteksizlik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Neden öyle olsun? Rosier duygularını dışarıya çok vuran bir oyuncu. Zaman zaman çok canlı, zaman zaman çok cansız durabiliyor. Bazen düşüşleri oluyor, doğru. Ancak bir sorun olduğu doğru değil.”

 “Masuaku’nun çok kötü bir performans sergilediğini düşünmüyoruz. Son dönemde dizinde sakatlık vardı, ona bağlı bir performans düşüklüğü oldu. Ne Masuaku ne de diğer oyuncularla ilgili gelecek – gidecek diyebilmek söz konusu değil.”

Dele Alli yoğun bir şekilde çalışıyor. Transfer etmeden önce kendisiyle yoğun diyaloglar kurduk. Şenol hoca, kariyeri düşüşe geçmiş pek çok oyuncuyu geri döndürmesiyle ünlü. Umuyoruz ki ligin ikinci yarısında daha iyi olacak.

Ceyhun Kazancı, Wout Weghorst için 10 milyon euroluk satın alma opsiyonu olduğunu açıkladı. ”Wout Weghorst, Türkiye’ye çok alıştı ve burada mutlu. Opsiyonuna çok fazla takılmamak lazım.” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı