Süper Lig

Umut Bulut’a plaket verildi

Süper Lig’in 26’ncı haftasında Yeni Malatyaspor sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk ederken, maç başlamadan önce ev sahibinin 37 yaşındaki forveti Umut Bulut için plaket töreni düzenlendi. Törende, sarı- siyahlı kulübün başkanı Adil Gevrek tarafından Süper Lig kariyerinde 504’üncü maçına çıkarak lig tarihinin en çok forma giyen oyuncusu olan Umut Bulut’a plaket verildi.

Yeni Malatyaspor’dan yapılan açıklamada, “Konyaspor maçıyla birlikte 504’üncü maçına çıkarak ‘Süper Lig’de en çok forma giyen oyuncu’ unvanını alacak futbolcumuz Umut Bulut’a karşılaşma öncesi kulübümüz tarafından plaket takdim edildi” denildi.

 Galatasaray Kulübü de bir dönem sarı-kırmızılı formayı giyen ve Süper Lig tarihinin en fazla maça çıkan oyuncusu olan Yeni Malatyasporlu Umut Bulut’u tebrik etti.

Kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “2012-2016 yıllarında sarı-kırmızı formamızı giyerek büyük başarılara imza atan Umut Bulut, Süper Lig’de 504. maçına çıkarak lig tarihinin en çok forma giyen futbolcusu oldu. Tebrikler Umut.” ifadeleri kullanıldı.

Yeni Malatyaspor’un 26. haftada İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı maçta 504. kez lig maçına çıkan Umut, Galatasaray’da 114 lig karşılaşmasında forma giydi ve 32 kez fileleri havalandırdı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı