Futbol

Ümit Milli Takımın kalecileri TRT SPOR’a konuştu

2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları öncesinde 2 Haziran Çarşamba günü İstanbul’da Ukrayna ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına devam eden Ümit Milli Takımımızın kalecileri Ersin Destanoğlu, Berke Özer ve Doğan Alemdar, TRT SPOR’a konuk oldu.

TRT SPOR Muhabiri Yasin Dallı’nın sorularını cevaplandıran üç isim, milli takım ve kariyer planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ersin: “Sergen hocanın açıklamaları bana özgüven verdi”

Şampiyon Beşiktaş’ın kalesini koruyan Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın’ın kendisine verdiği desteğe vurgu yaparak, “Sergen hocanın açıklamaları bana özgüven verdi. Birçok şey söylendi ama her zaman sahada en iyi performansımı gösterdim. Zaman zaman hatalarımız oldu ama hocamız arkamızda durdu. Bu durum takıma olumlu yansıdı” dedi.

Berke: “Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmem var”

Geride kalan sezonu Belçika ekibi Westerlo’da kiralık olarak geçiren Fenerbahçeli Berke Özer ise “Kiralık sözleşmem bitti. İki yıl daha Fenerbahçe’nin oyuncusuyum. Fenerbahçe’deki geleceğimle ilgili başkanla konuşup bir karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Doğan: “Avrupa’ya gitme hayalim var”

Kayserispor’daki performansıyla dikkat çeken 18 yaşındaki Doğan Alemdar ise Avrupa’ya gitme hayali kurduğunu kaydetti. Alemdar, “Benim için özel bir sezondu. Türk kalecilerin öne çıktığı bir dönem oldu. İnşallah milli takım adına da iyi olur. Avrupa’ya gitme hayalim var” diye konuştu.

İşte genç file bekçilerinin röportajı…

????Ümit Milli Takımı kalecileri Berke Özer, Ersin Destanoğlu ve Doğan Alemdar @trtspor‘a özel açıklamalarda bulundu.

????”Sergen hocanın açıklamaları bana özgüven verdi”
????”Fenerbahçe’deki geleceğimle ilgili başkanla konuşup bir karar vereceğiz”
????”Avrupa’ya gitme hayalim var” pic.twitter.com/s5gpO5kON9

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı