Basketbol

Üç sayı yarışmasında Towns tarihe geçti

ABD’nin Cleveland kentinde düzenlenen 2022 NBA All-Star Hafta Sonu’na, smaç, üç sayı ve Taco Bell Yetenekleri yarışmalarıyla devam edildi.

NBA takımlarından Minnesota Timberwolves’ın pivotu Karl-Anthony Towns, üç sayılık yarışından zaferle ayrıldı.

İlk turda 28 puana ulaşan Los Angeles Clipperslı Luke Kennard ve 22’şer puan toplayan Towns ile Atlanta Hawkslı Trae Young, final turuna yükseldi.

Finalde Karl-Anthony Towns, 29 puanla rakiplerini geride bırakarak kupaya ulaştı. 2 metre 11 santimlik boyuyla Towns, Alman Dirk Nowitzki’nin ardından bu yarışmayı kazanan en uzun oyuncu ve ilk pivot olarak tarihe geçti.

Taco Bell Yetenekleri yarışmasını Cleveland Cavalierslı oyuncular kazandı

Şut, pas ve top sürme yeteneklerinin ölçüldüğü Taco Bell Yetenekleri yarışmasını ise Jarrett Allen, Darius Garland ve Evan Mobley’in yer aldığı Cleveland Cavalierslı oyuncular kazandı.

Allen, Garland ve Mobley’in takımı, orta saha çizgisinin gerisinden isabetli atış denemesi yapılan final turunda Cade Cunningham, Josh Giddey ve Scottie Barnes’ın yer aldığı Çaylaklar Takımı’nı geride bırakarak kupanın sahibi oldu.

NBA All-Star Hafta Sonu organizasyonunun son gününde, Los Angeles Lakers’tan LeBron James ile Brooklyn Nets’ten Kevin Durant’in oluşturduğu takımların karşı karşıya geleceği all-star maçı oynanacak. Mücadele, pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 04.00’te başlayacak.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı