Futbol

Türk futbolunun acı günü

Bursa Şehir Hastanesinde bir süredir tedavi altında olan Şen, yaşamını yitirdi.

Yeşil-beyazlı kulübün kurulduğu 1963 yılından 1973’e kadar Bursaspor formasını giyen, A Milli Takım’da da oynayan Mesut Şen için Bursaspor Kulübü taziye mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesindeki mesajda, “Efsane futbolcularımızdan Mesut Şen’in vefat ettiği haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mesut Şen’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

TFF’den Mesut Şen için başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da Mesut Şen’in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF’nin internet sitesinden yer alan mesajda, “A Milli Takımı’mızın eski oyuncularından Mesut Şen’in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bursaspor’da uzun yıllar forma giyen ve yeşil-beyazlıların kaptanlığını yapan Mesut Şen, teknik direktör olarak da Türk futboluna değerli hizmetlerde bulundu. Merhum Mesut Şen’e Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri, Bursaspor ve spor camiasına başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş’tan da başsağlığı mesajı

Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Bir dönem formamızı da giymiş olan, Bursaspor’un sembol futbolcularından Mesut Şen’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mesut Şen’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz” denildi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı