Süper Lig

Trabzon’un Altınordu’su: Hekimoğlu FK

Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu; Düzyurtspor’u satın alınarak çıktıkları yolun hedeflerini ve vizyonunu, TRT SPOR Dijital ekibimizden Suat Yahyaoğlu ile Ünal Gündoğdu’ya anlattı.

Başkan Hekimoğlu, ” Biz bu işi borçsuz yapacağız ben kulüpte kredi kartı bile almıyorum paramız kadar yaşayalım istiyorum.” dedi.

“Rol modelimiz Altınordu”

Rol model olarak Altınordu’yu gördüklerini dile getiren Celil Hekimoğlu, şunları söyledi:

“Normalde Trabzonspor da diyebilirim ancak Altınordu daha çok altyapı ekolünden gidiyor. Trabzonspor Süper Lig’de şampiyonluk hedefi olan bir takım. Altınordu bizim ekole çok yakın. Sayın başkan Mehmet Seyit Özkan ile sürekli görüşüyorum, fikir alışverişi yapıyoruz. Bizim de hedefimiz genç oyuncuları yetiştirip Türk futboluna sunabilmek ve mümkünse bir üst lige çıkarsak yabancı futbolcu ile oynamamak. Bu şekilde uzun ve kalıcı olabilmek. İnşallah Altınordu gibi kurumsal, Trabzonspor gibi bir altyapısı olan kulüp oluruz.”

“Türkiye’de çok konuşulan 5 kulüp varsa biri biz olacağız”

Planlı bir şekilde yollarına devam edeceklerini vurgulayan Celil Hekimoğlu, “Çok aceleci bir kulüp değiliz, planlı programlı gideceğiz. Kurumsal yapı ile gideceğiz. Bugün hemen değil, yarın da değil ama belki 10 sene sonra, belki 5 sene sonra bu işi her geçen yıl üstüne koyarak, profesyonel çizgimizi bozmadan yapacağız. Türkiye’de çok konuşulan 5 kulüp varsa bunlardan birinin bizim olacağını düşünüyorum. Daha çok altyapı anlamında.” şeklinde konuştu.

“5 yıl içinde TFF 1. Lig’de olmak istiyoruz”

Celil Hekimoğlu TFF 1. Lig’de kalıcı olmak istedikleri belirterek,” 5 yıl sonra kendimi TFF 1.Lig’de görmek istiyorum. Bizim asıl hedefimiz 1. Lig’de olup orada istediklerimizi gerçekleştirmek. Tabii takımımız bizi daha yukarılara çıkartırsa buna hayır demeyiz. Ama öncelikli hedefimiz TFF 1.Lig’de kalıcı olabilmek. Zaten Trabzon’da bir Trabzonspor var. TFF 1. Lig’de de bir Hekimoğlu takımı olması fevkalede olur ama belki nasip olur ikimiz birden Süper Lig’de mücadele ederiz.” ifadelerini kullandı.

“Öncelik her zaman Trabzonspor’dur”

“Trabzonspor ile rekabet edemeyiz, olursa tatlı bir rekabet olur.” şeklinde açıklamalarda bulunan Celil Hekimoğlu konuşmasını şöyle tamamladı:

“Öncelik her zaman Trabzonspor’dur, o bizim ağabeyimizdir. Şu anda Trabzonspor bize oyuncu veriyor biz de o çocukları hazırlayarak Trabzonspor’a katkı sunmak istiyoruz. Bu gelecekte çok daha fazla büyüyebilir. Mesela bizim TFF 1.Lig’de olmamızın avantajı o olur. Trabzonspor 1. Lig’lere çok oyuncu verdi. Biz birinci ligde olduğumuz zaman hem bizim Trabzonspor’a hem de Trabzonspor’un bize çok faydası olur.

Bizim katkımız daha fazla olur. Orada forma şansı bulamayan futbolculara oynama imkanı sağlamış oluruz. Birlikte çok güzel şeyler yapabiliriz ki şu anda yapıyoruz zaten. Trabzonspor yönetim ile çok iyi anlaşıyoruz. İnşallah bunu daha da geliştiririz. Trabzon halkının bize büyük sempatisi var. Bizi ikinci takımları olarak görüyorlar.

Burası aile takımı gibi gidiyor ama çok güzel bir yönetimimiz var. Ekibimden çok memnunum. Hep aile olmayacak tabi ben çemberi büyütmek istiyorum. Ben bunu bütün Trabzon’a yaymak istiyorum.”  

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı