Süper Lig

Trabzonspor’un santrfor adayları

Trabzonspor, gelecek sezonki kadro planlaması için kolları sıvadı. Kadroda ciddi bir revizyona gitmesi beklenen bordo mavililer, transferlerin büyük bölümünü erkenden bitirmek istiyor.

Trabzonspor’da Onuachu’nun takımdaki geleceği de belirsizliğini koruyor.

Sezon sonuna kadar Southampton’dan kiralanan Nijeryalı golcü, takımda tutulmak istense de oyuncunun maliyetinin yüksekliği işi zorlaştırıyor. Onuachu’nun ayrılık ihtimalini de düşünen Karadeniz ekibi, santrfor bölgesine biri doğrudan ilk 11 oyuncusu olacak iki takviye yapmayı planlıyor.

Trabzonspor’un listesinde bu bölge için birçok aday var. Leicester ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kelechi Iheanacho, bordo mavililer için ciddi adaylardan…

Nijeryalı golcü için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olması da bu transferde Karadeniz ekibinin iştahını kabartıyor.

Trabzonspor, geçtiğimiz yaz yoğun uğraş verdiği Bruno Petkovic’i de yeniden gündemine aldı.

İyi bir sezon geçiren Hırvat santrfor için nabız yoklayacak bordo mavililer, uygun şartlar oluşursa, yeniden Petkovic hamlesi yapmayı düşünüyor.

Trabzonspor’da özellikle Abdullah Avcı’nın transferini istediği golcülerden biri de Wout Weghorst… Daha önce kısa bir dönem Beşiktaş forması da giyen Hollandalı futbolcunun durumu yakından izleniyor.

Karadeniz ekibinde hücum hattı için düşünülen bir diğer aday ise kiralık olarak Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Dragus… Rotasyonda eli güçlendirmek için düşünülen Rumen santrforun transferi, maliyetinin uygun olması halinde değerlendirmeye alınacak.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı