Futbol

Trabzonspor’da moraller yüksek

Trabzonspor, özellikle Atakaş Hatayspor maçındaki başarılı oyunu sürdürerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Bordo mavililerde hedef hem ligde üçüncülüğü sağlamlaştırmak hem de kupada yola devam etmek…

Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yükselişe geçse de sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadı. Bordo mavililer, ikinci devrenin ilk maçında Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda berabere kalmıştı.

Sonrasında sırasıyla Galatasaray, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Beşiktaş’a mağlup olan Karadeniz ekibi, üst üste alınan 2 galibiyetle kötü gidişi sonlandırmayı başardı.

2024’ün ilk günlerinden beri ayrılıklar, sakatlıklar ve Afrika Uluslar Kupası nedeniyle birçok oyuncusundan faydalanamayan Trabzonspor’da eksiklerin azalması da teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Sezon başında Slovenya kampında sakatlanan Orsic’in çalışmalarının iyi gittiği ve 10-15 dakika süre alabilecek duruma geldiği öğrenildi. Buna karşın Abdullah Avcı ve kurmaylarının Hırvat yıldızı tam olarak hazır hale gelmeden riske etmeyeceği ifade edildi.

Pepe ve Onuachu’nun milli takımlarından dönüşü ve Orsic’in de daha fazla süre alabilecek düzeye gelmesiyle takımdaki tek eksik Hüseyin Türkmen olacak. Çaykur Rizespor maçında aşil tendonu yırtılan Hüseyin Türkmen’in, uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı