Futbol

Trabzonspor’a sakat oyunculardan iyi haber

Bordo-mavililerde yapılan kontroller sonucunda kaptan Jose Sosa’nın tamamen iyileştiği ve Hüseyin Çimşir’in forma vermesi durumunda Ankaragücü karşısında oynayabileceği öğrenildi…

Aytemiz Alanyaspor maçında kasığından sakatlanan kaleci Uğurcan Çakır’ın ise durumun korkulduğu gibi olmadığı belirtilirken başarılı eldivenle ilgili kararın maç saatinde verileceği bildirildi. Teknik heyet maç öncesi Uğurcan’la son bir kez konuşup kararını verecek.

Uğurcan Çakır’ın ağrıları hafif olması durumunda kalenin Erce Kardeşler’e emanet edileceği, Uğurcan’ın önümüzdeki hafta yapılacak Galatasaray maçında oynatılacağı bekleniyor.

Kasığında ağrıları olan Alexander Sörloth’un ise bir kaç gün dinlendirildikten sonra takımla çalıştığı ve Ankaragücü maçında forma giyebileceği belirtildi.

Bordo-mavililerde uzun süredir sahalardan uzak olan Kamil Ahmet Çörekçi’nin de sakatlığının tamamen geçtiği ve oyuncunun Ankaragücü maçı kadrosuna alınacağı öğrenildi.

 Nwakaeme G.Saray maçına yetiştirilmeye çalışılıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynanan maçta sakatlanan Nwakaeme’nin ise tedavisinin sürdüğü ve bu oyuncunun Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi…

Öte yandan teknik direktör Hüseyin Çimşir’in Ankaragücü maçında savunmada değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Stoperde Hüseyin Türkmen denendi

Genç teknik adamın stoperde Hüseyin Türkmen’i denediği bildirildi. 

Çimşir’in hem Hosseini’nin cezalı oluşu hem de Costa ve Camp’nin bir türlü istenilen seviyeye gelememesi nedeniyle böyle bir arayışa girdiği belirtildi.

Muhtemel 11

Trabzonspor’un Ankaragücü maçına kalede Erce ya da Uğurcan savunmada Pereira, Hüseyin, Campi, Novak orta alanda Abdülkadir Parmak, Ndiaye, Sosa ya da Guilherme, Abdülkadir Ömür, Ekuban ileride de Aleksander Shörlot şeklinde çıkması bekleniyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı