Süper Lig

Trabzonspor rövanş peşinde

Abdullah Avcı yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla zirve yarışının içine giren Trabzonspor, gelecek 3 haftada İstanbul takımları karşısında zorlu sınavlar verecek.

Karadeniz temsilcisi; 5’inci haftada sahasında Medipol Başakşehir’e 2-0, 6’ncı haftada deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 ve 7’nci haftada da Kasımpaşa’ya evinde 4-3 mağlup olmuştu.

Bordo mavililer, sezonun ilk yarısında puansız kapattığı 3 maçlık periyodu, bu kez kayıpsız geçmeyi ve rakiplerinden rövanşı almayı hedefliyor.

Trabzonspor, Medipol Başakşehir karşısında kazanması halinde ligdeki galibiyet serisini de 7 maça çıkaracak.

Bordo-mavililer, Süper Lig’de teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sırasıyla sahasında İttifak Holding Konyaspor’u 3-1, Ankara’da Gençlerbirliği’ni 2-1 yenmişti.

Beşiktaş deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Karadeniz ekibi, sahasında Yukatel Denizlispor’u 1-0, dış sahada Yeni Malatyaspor’u 2-0, evinde Gaziantep’i de 1-0 mağlup ederek, 6 maçta 18 puan toplamıştı.

Geçen sezonki gibi 6 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, Medipol Başakşehir karşısında da sahadan 3 puanla ayrılırsa, serisini 7 maça yükseltecek.

Bu aynı zamanda son 17 sezonun en iyi serisi anlamı da taşıyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı