Futbol

Trabzonspor 3 puan peşinde

Süper Lig’de çıktığı son iki maçı da kazanıp yükselişe geçen Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Galatasaray’ı da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Süper Lig’de 7 maçtır namağlup ilerleyen ve son iki maçını kazanarak üst sıralara doğru yeniden yükselişe geçen Trabzonspor, 15’inci hafta mücadelesinde yarın evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Bordo-mavililer bu maçı kazanarak galibiyet serisini ve yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Medical Park Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Kazanan kadro devam edecek

Trabzonspor’da bu maç öncesi kadro dışı bırakılan Diabate, Plaza ve Bilal dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Süper Lig’de son iki maçını kazanan bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Galatasaray karşısında da Çaykur Rizespor ile Atakaş Hatayspor müsabakalarını kazanan kadroyu bozmaması bekleniyor.

Bordo mavililer ilk peşinde

Trabzonspor, yarın Galatasaray karşısından galibiyetle ayrılırsa, bu sezon ilk kez üç maçlık galibiyet serisine imza atacak. Bordo-mavililer bu sezon, Abdullah Avcı’nın göreve başladığı 9 ve 10’uncu haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile MKE Ankaragücü karşılaşmalarını kazanarak yine iki maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Muhtemel kadro

Karadeniz ekibinin muhtemel 11’i şöyle: Uğurcan – Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Flavio, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı