Futbol

Tottenham ile Sporting yenişemedi

Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını konuk Sporting, Marcus Edwards’ın 22. dakikada kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda rakibi üzerinde baskısını artıran İngiliz ekibi, 80. dakikada Rodrigo Bentancur ile eşitliği yakaladı: 1-1

Tottenham’da Harry Kane uzatma dakikalarında fileleri havalandırdı. Ancak VAR incelemesi sonrası filelere giden top gol değeri kazanmadı. Duruma itiraz eden Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte, kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla puanını 8’e çıkaran Tottenham, grupta liderliğini korudu. Sporting Lizbon ise puanını 7’ye çıkardı ve 2. sırada yer aldı.

D Grubu’ndaki diğer maçta Alman takımı Eintracht Frankfurt, konuk ettiği Cengiz Ünder’li Marsilya 2-1 yenerek, son 16 için şansını sürdürdü. Frankfurt puanını 7’e çıkarırken Marsilya 6 puanda kaldı.

Gruptaki son maçlarda Marsilya, Tottenham’ı; Sporting Lizbon ise Eintracht Frankfurt’u ağırlayacak. 4 ekibin de son 16 turu şansının sürdüğü D Grubu’ndaki 6. maçların büyük heyecana sahne olması bekleniyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı