Süper Lig

Torreira’nın talipleri artıyor

Geçtiğimiz yaz takıma katılan Uruguaylı futbolcu, kadronun vazgeçilmezlerinden biri oldu.

Gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Torreira, birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. Daha önce Milan’ın girişimlerde bulunduğu Lucas Torreira için bu kez de Lazio devreye girdi. 27 yaşındaki oyuncunun menajeri, önümüzdeki günlerde İtalyan ekibiyle bir görüşme yapacağını açıkladı.

Galatasaray ise Torreira’yı satmaya sıcak bakmıyor. Avrupa’da başarı hedefleyen sarı kırmızılı yönetim, Uruguaylı futbolcuyu takımda tutmak istiyor. Galatasaray’ın, 17-18 milyon avro civarında bir teklif gelmediği sürece bu transfere izin vermeyeceği öğrenildi.

Lucas Torreira, sezon başında 6 milyon avroya Arsenal’den transfer edilmişti. Uruguaylı orta sahanın, sarı kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Torreira geçtiğimiz sezon, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 34 maça çıktı. 27 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 asist yaptı.

Diğer yandan Galatasaray, orta sahaya bir takviye yapmayı planlıyor. Bu nedenle Leandro Paredes’i gündemine alan sarı kırmızılılar, oyuncu tarafıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Yönetim, Paris Saint-Germain’de kalmak istediğini açıklayan 28 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı