Galatasaray

TFF ve kulüplerden taziye mesajı

Galatasaray’ın sitesinde yer alan mesajda, “Kulübümüzün eski ikinci başkanlarından Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Batuhan Bostancı, Şişli’deki bir alışveriş merkezinin 4. katından düşerek hayatını kaybetmişti.

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, “Uzun yıllar Galatasaray Kulübünde yöneticilik yapmış iş insanı Sayın Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhum Batuhan Bostancı’ya Allah’tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.” denildi.

Fenerbahçe Kulübü ise mesajında şunları kaydetti:

“Uzun yıllar Galatasaray Kulübünde yöneticilik yapmış iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Batuhan Bostancı’ya Allah’tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı dileriz.”

Beşiktaş Kulübü de mesajında, “Beşiktaşlı iş insanı Asil Bostancı’nın oğlu Batuhan Bostancı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor Kulübü’nün mesajı şöyle:

“Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı dileriz. “

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı