Beşiktaş

TFF ve kulüpler Süleyman Seba’yı andı

TFF

Federasyonun internet sitesinde yer alan anma mesajında, şu ifadelere yer verildi:

“Sportmen duruşu, rakiplere duyduğu saygı ve etik değerlere verdiği önemle Türk futbolunda unutulmaz izler bırakan, adını Süper Lig’in 2014-2015 sezonuna vermekten büyük onur duyduğumuz, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı aramızdan ayrılışının altıncı yılında sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Kulüpler Birliği Vakfı

Vakfın sosyal medyadaki hesabından yapılan paylaşımda, “Centilmenliği ve duruşuyla Türk futbolunun sembol isimlerinden olan Beşiktaş Jimnastik Kulübünün efsane başkanı Süleyman Seba’yı aramızdan ayrılışının 6. yılında saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş

Siyah-beyazlılar onursal başkan Süleyman Seba’yı bu video ile andı:

 

Sonsuza dek izindeyiz. #SüleymanSeba pic.twitter.com/9nj2QrIS4O

 

Trabzonspor

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, “Güzel oyunun güzel adamlarından Beşiktaş Kulübünün onursal başkanı Süleyman Seba’yı vefatının 6. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.” ifadesine yer verildi.

Galatasaray

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, “Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı, vefatının 6. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.” denildi.

Fenerbahçe

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı, vefatının 6. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Medipol Başakşehir

Turuncu-lacivertli ekibin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım:

“Türk futbolunun sembol ismi, Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı vefatının 6. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Gençlerbirliği

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, “Türk futbolunun önemli şahsiyetlerinden olan Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı, vefatının altıncı yılında saygıyla anıyoruz.” ifadesine yer verildi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı