Süper Lig

Temsilcilerimizin gruplarında son durum

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Averajla grupta lider durumda bulunan temsilcimiz grubu lider bitirip son 16’ya adını yazdırmak istiyor. Fenerbahçe ile aynı puanı paylaşan Fransız ekibi Rennes ise aynı saate AEK Larnaca’yı konuk edecek. Fenerbahçe geçen hafta gruptan çıkamayı garantilemişti.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda yer alan bir başka temsilcimiz Trabzonspor grubun son maçında Ferencvaros’u konuk edecek. 5 maç sonunda grupta 6 puanı bulunan bordo mavililer karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor. H grubunun diğer maçında aynı saatte Monaco ile Kızılıyıldız karşılaşacak.

UEFA Konferans Ligi A Grubu son maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, İskoçya ekibi Hearts’ı konuk edecek. 10 puanla grupta lider olan İstanbul ekibi sahadan galibiyetle ayrılıp son 16’ya adını yazdırmak istiyor. Grubun diğer maçında Fiorentina, RFS’yi ağırlayacak. Başakşehir, geçen hafta gruptan çıkmayı garantilemişti.

Konfernas Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz Demir Grup Sivasspor ise Slavia Prag’a konuk olacak. Temsilcimiz maçtan puan ya da puanlarla ayrılıp son 16 turuna yükselmek istiyor. Gruptaki diğer maçta Cluj, Ballkani’yi konuk edecek. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri geçen hafta aldıkları Cluj galibiyetiyle gruptan çıkmayı garantilemişti.


 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı