Süper Lig

Taylan Antalyalı: Farklı bir ortamımız var

Açıklama öncesi Kaan Ayhan’ın doğum gününü kutlayan Taylan Antalyalı, kendisine sağlıklı bir hayat diledi. Taylan, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yılı vesileyle ise bugünün çok önemli olduğunu, özlem ve saygıyla andığını kaydetti.

Milli takımda her zaman son ana kadar mücadelenin devam edeceğini ifade eden Taylan Antalyalı, “2 maçı kazanarak ve Dünya Kupası’na gitmek istiyoruz. Burada en üst düzey oyuncular var. Benim mevkiimde de çok değerli arkadaşlarımız var. Rekabet takıma yansıyacaktır, kim oynarsa destek olacağız. Önemli olan burada Milli Takım’ın başarısı” dedi.

“Farklı galibiyet çok önemli”

Rakiplerinin savunma yapan bir takım olduğunu dile getiren Taylan Antalyalı, “Bu maçlarda öncelikle rakibi ciddiye almamız lazım. Gruptan çıkmak için farklı galibiyet bizim için çok önemli. Rakip kim olursa bu şekilde düşünmemiz lazım” şeklinde konuştu.

“Gerçekten çok farklı bir ortamımız var”

Taylan son olarak Stefan Kuntz’un futbolcuların telefonlarıyla ilgilenmesini aza indirmesi hakkında ise, “Kural demeyelim de daha fazla vakit geçirmemiz için alınan önlemler gibi. Daha fazla birlikteyiz bu da önemli. Herkes farklı takımlardan geliyor. Gerçekten çok farklı ortamımız var. Burada birlikte olmaktan mutluyuz. Telefonlarla ilgilenmiyoruz, sohbet muhabbet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı