Futbol

Tayfur Bingöl ve Muleka’dan derbi yorumu

Spor Toto Süper Lig 13. haftasında derbide Galatasaray’a konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılarda Tayfur Bingöl ve Jackson Muleka, mücadeleden sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Tayfur: “Bu maçı telafi edeceğimize eminiz”

Tayfur Bingöl, “Maça çok iyi hazırlanmıştık. Birkaç tane net pozisyon yakaladık. Golleri bulabilseydik galip olabilirdik. Bu maçı telafi edeceğimize eminiz. Top toplayıcı kardeşimiz, topu bana atması gerekirken beni çağırdı. Bu tarz maçlarda böyle şeylerin olmaması gerekiyor. Zamandan çalmak için top atılmıyor, biz de reaksiyon gösteriyoruz. Bu tarz olayların olmaması için eğitim verilmesi gerekiyor.” diye konuştu.

Muleka: “Bir an evvel toparlanıp gelecek maça odaklanmalıyız”

Muleka ise şunları dile getirdi:

“Sonuçtan memnun değiliz. Buraya kazanmaya gelmiştik. Şampiyon olmak istiyorsak bu tarz maçları kazanmalıyız. Konsantrasyon sorunu yaşadık. Maçı kaybederek hayal kırıklığına uğradık. Bir an evvel toparlanıp gelecek maça odaklanmalıyız. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmeliydik. Bitiricilik anlamında iyi değildik. Bu tarz maçlarda bu ayrıntılar çok önemli hale geliyor.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı