Futbol

Taner Taşkın: Sonuna kadar pes etmedik

Taner Taşkın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Çok değişik duygular yaşadığımız bir maç oldu. Çok iyi oynarken bir anda mağlup konuma düştük. İyi oynarken kolay gol yeme hastalığımız var, bunu çözmemiz gerek. İkinci yarıda ise gereken bütün hamleleri yaptık. Çok da iyi top oynadık. Maçı kazandıracak iki golü de bulduk. Attığımız yüzde yüz bir gol var ama hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.” diye konuştu.

Maçın hakemlerine yönelik eleştirilerde bulunan Taşkın, “İptal edilen golümüzün görüntülerine baktık, golün ofsaytla ilgisi yok. Maalesef hakemler de skora göre maç yönetmeye başladı. Biz puan olarak ligin aşağılarında gözüküyor olabiliriz ama 5 haftadan beri yenilmiyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bunun da bir hakkı olması gerekiyordu.” ifadelerini kullandı.

Maçın son dakikasına kadar mücadele ettiklerini aktaran Taşkın, şunları kaydetti:

“Basit iki hatadan gol yedik. Ama sonuna kadar pes etmedik. Bugün 1 puan aldık, artı gibi gözüküyor ama kaybettiğimiz ciddi 2 de puan var. Ona da üzülüyorum. Belki bu 1 puan Erzurumspor’u şampiyon yapacak, bilemiyorum. Ama bu maçın hakkının bizim için 3 puan olduğunu düşünüyorum. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı