Futbol

Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç vefat etti

Edinilen bilgiye göre, bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da özel bir hastanede tedavi gören Artuç, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Mustafa Artuç’un vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Bakan Bak, mesajında, “TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç’un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Mustafa Artuç’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına başsağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Artuç’un vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Tunç, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da Mustafa Artuç’un vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

TFF’den yapılan açıklamada “Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç’un vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Tokat’ın Zile ilçesinde bulunan Ede Köyü’nde defnedilecektir. Merhum Mustafa Artuç’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı