Süper Lig

Tahir Karapınar ile ilk kez

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertlilerde hafif sakatlığı bulunan Vedat Muric, mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

Sarı-lacivertlilerin başında ilk kez bir resmi karşılaşmaya çıkan Tahir Karapınar, ilk 11’inde kalede Altay Bayındır’a şans verdi. Savunma dörtlüsünü Nabil Dirar, Serdar Aziz, Simon Falette ve Deniz Türüç’ten kuran Karapınar, orta alanda ise Luiz Gustavo, Ozan Tufan ve Mehmet Ekici’yi görevlendirdi. Kanatlarda Garry Rodrigues ve Ferdi Kadıoğlu’nu oynatan Karapınar, santrforda ise Mevlüt Erdinç’e şans tanıdı.

Sol bekte Deniz Türüç

Fenerbahçe’de Hes Kablo Kayserispor karşısında sol bekte Deniz Türüç görevlendirildi.

Teknik sorumlu Tahir Karapınar, sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım’ın yokluğunda bu pozisyonda hücum oyuncusu Deniz Türüç’e forma verdi.

Muric yedek soyundu

Fenerbahçe’de hafif sakatlığı bulunan Vedat Muric, mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

Teknik sorumlu Tahir Karapınar, Hes Kablo Kayserispor karşısında oynayıp oynamayacağı son ana kadar belli olmayan Muric’i yedek soyundurdu.

Karapınar, Muric’in yerine bu pozisyonda Mevlüt Erdinç’i görevlendirdi.

Sağ bek Dirar’ın

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Nabil Dirar, Hes Kablo Kayserispor karşısında sağ bekte görevlendirildi.

Bu sezon eksik olan pozisyonlar sebebiyle farklı yerlerde forma şansı verilen Dirar, Mauricio Isla’nın takımdan ayrılışıyla yeniden kendi pozisyonuna döndü.

Ferdi yeniden 11’de

Fenerbahçe’de genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Hes Kablo Kayserispor karşısında ilk 11’de görevlendirildi.

Bu sezon Süper Lig’de ilk kez pandemi sürecinden önceki Yukatel Denizlispor karşısında 11’de görevlendirilen 20 yaşındaki futbolcu, yeniden sahada yer aldı.

Ferdi, aradan önceki son karşılaşma olan ve Fenerbahçe’nin 1-0 kaybettiği İttifak Holding Konyaspor karşısında ise yedek soyunmuştu.

16 yaşındaki Ömer Faruk yine kadroda

Fenerbahçe’nin 16 yaşındaki futbolcusu Ömer Faruk Beyaz, Hes Kablo Kayserispor karşısında da kadroda yer aldı.

Geleceğin yıldızları arasında gösterilen 16 yaşındaki futbolcu, pandemi sürecinden önceki Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarında da 21 kişilik kadroya girmişti.

Genç futbolcu, henüz sarı-lacivertli formayla sahaya çıkamadı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı