Futbol

Stuttgart, Ömer Faruk Beyaz’ı açıkladı

VfB Stuttgart, sözleşmesi bittikten sonra altyapısından yetiştiği Fenerbahçe’den ayrılan 17 yaşındaki genç orta saha Ömer Faruk Beyaz ile 30 Haziran 2025’e kadar mukavele imzalandığını açıkladı.

⚪️???? Hoşgeldin @omerfabeyaz! ????⚪️ pic.twitter.com/aiCjy4RNhR

Kulübün resmi internet sitesine röportaj veren Ömer Faruk, şu soruları yanıtladı:

Stuttgart’a hoş geldin Ömer. Burada olduğun için mutluyuz.

Ömer Faruk Beyaz: Çok teşekkür ederim, ben de burada olmaktan çok mutluyum. VfB’nin harika bir geleneği var ve şimdiden futbolda çok güzel hikayeler yazdı. Şehir ve taraftarlar kulübün arkasında. Şimdi bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bunun için çok minnettarım.

Kulüp ve şehir hakkındaki ilk izlenimlerin neler?

Ömer Faruk Beyaz: Maalesef şehri yakından incelemeye vaktim olmadı. Şimdiye kadar gördüklerimin çok güzel olduğunu düşünüyorum. Mercedes-Benz Arena ve VfB kulüp sahası hakkında da ilk izlenimim gayet güzel. İlerleyen süreçte her şeyi daha iyi tanıyabilirim, başlamak için sabırsızlanıyorum. 

Bu sezon VfB Stuttgart’ın Bundesliga maçlarını izleme fırsatın oldu mu?

Ömer Faruk Beyaz: Evet, birkaç maç izledim. Kulübün genç oyunculara çok fazla gelişme şansı verdiğini gördüm. Bu yüzden çok mutluyum. Takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım.

Özellikle neyi dört gözle bekliyorsun?

Ömer Faruk Beyaz: En önemlisi, arkamızdaki taraftarlarla birlikte her takıma karşı başarılı olmak için her maçta ve her dakika her şeyimizi vereceğimiz Mercedes-Benz Arena’ya çıkacağım günü dört gözle bekliyorum.

VfB Stuttgart’ta önümüzdeki yıllar için planları neler?

Ömer Faruk Beyaz: Kulübün bana duyduğu güveni sportif başarılarımla boşa çıkarmamak istiyorum. İlk günden itibaren bunun için çok çalışacağım.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı