Biyografi

Steven Salam

Steven Salam hakkında merak edilen soruların cevapları. Kaç yaşında? kimdir? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? ne iş yapıyor? evli mi? eğitimi, kariyeri. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Maalesef doğum tarihi ve yaş bilgilerine ulaşamadığımız Steven Salam aslen Kongo’ludur. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Başkenti Kişana’da dünyaya gelmiştir. 2011 yılında Türkiye’ye gelmiş ve Lise eğitimi ile üniversite eğitimini Türkiye’de tamamlamıştır. 2019 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Futbol Antrenörlüğü Bölümü’nden mezun olmuştur.

Futbol ve antrenörlük ile ilgilenen Steven, 2020 yılında şampiyon olan ve Süper Amatör Lige çıkan İzmir ekiplerinden İzmir Yolspor takımında forma giydiğini belirtmiştir.

2021 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan isimlerdendir. Yarışmada Gönüllüler takımında yarışan Steven sempatik tavırları ve şivesi ile büyük bir ilgi çekmiştir. Yarışma da Yunus Emre Karabacak, Çağman Çatay, Ayşe Yüksel, Sena Özdemir, Aleyna Kalaycıoğlu, Uğurtan Dora, İlayda Şeker, Melis Sezer, Hanzade Ofluoğlu, Duygu Kannıcı, Sıraç Yıldırım, Celal Sarıgül ve Murat Kazgan gibi isimler de yer almıştır.

Steven Salam ‘ın yarışma öncesinde yaptığı açıklama ise şu şekildedir; “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA”

Resmi instagram hesabını steven_salam ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle takipçi sayısı 3500 lerdedir, ancak bu sayı her geçen gün artmaya devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı