Futbol

Spor spikeri Emre Gönlüşen’den acı haber

Uzun süredir kanser tedavisi gören spor spikeri Emre Gönlüşen, 42 yaşında hayatını kaybetti.

Gönlüşen’in ölüm haberi, sevenlerini, iş arkadaşlarını ve spor dünyasını yasa boğdu.

Emre Gönlüşen’in vefatı dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kulüpler, başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF

TFF’nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri, beIN Sports ailesi ve spor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile Adanaspor sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla taziyelerini bildirdi.

Beşiktaş

Beşiktaş Kulübünün başsağlığı mesajında “Başarılı spor spikeri Emre Gönlüşen’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe

Fenerbahçe Kulübü, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.” paylaşımı yaptı.

Galatasaray

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.” denildi.

Trabzonspor

Trabzonspor’un yaptığı paylaşımda ise “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Gönlüşen’e Allah’tan rahmet; ailesine, spor camiasına ve beIN SPORT’a başsağlığı dileriz. #EmreGönlüşen”  ifadeleri kullanıldı.

Başakşehir

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de “Spor spikeri Emre Gönlüşen’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Türk futbolunun başı sağ olsun…” paylaşımında bulundu.  

Hatayspor

Hatayspor Twitter hesabında paylaşılan mesajda, ”Bir süredir kanser tedavisi gören, spor haberciliğinin sevilen ismi, Emre Gönlüşen’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Emre Gönlüşen’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.” denildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor

Büyükşehir Belediye Erzurumspo’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Uzun süredir kanser tedavisi gören spiker Emre Gönlüşen’in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

Adana Demirspor

Adana Demirspor’un Twitter paylaşımında ise “Uzun süredir kanserle mücadele eden hemşehrimiz Emre Gönlüşen’i maalesef kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, Adanaspor camiasına ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.” ifadesi kullanıldı.

Adanaspor 

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül de paylaşımında, şunları kaydetti:

“Kariyerine Adana’nın yerel televizyonunda başladıktan sonra mesleğinde ulusal ve uluslararası başarılara imza atan memleketi Adana’dan İstanbul’a uzanan başarı hikayesinde her zaman Adanalı ve Adanasporlu kimliğini dile getirip bununla da övünç duyan spor aşığı kardeşimiz Emre Gönlüşen’i kaybettiğimizi derin bir üzüntü içerisinde öğrendim. Başta kıymetli ailesine Türk spor camiasına ve Türkiye’ye bağsağlığı diliyorum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı