Futbol

Spor camiasından Akhisarspor’a geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüpleri, teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 2 teknik personel ve 7 kulüp çalışanında koronavirüs testi pozitif çıkan Akhisarspor için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı. İşte Manisa temsicisi için yayımlanan mesajlar… 

Türkiye Futbol Federasyonu

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ” Yapılan kontroller sonucunda Covid-19 testleri pozitif çıkan Akhisarspor Kulübü teknik direktörü Yılmaz Vural, teknik ekip, futbolcular ile personellere ve Akhisarspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

Fenerbahçe

Sarı lacivertli kulübü sosyal medya hesabında, ” Covid-19 testi pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibi, futbolcuları ve kulüp personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Beşiktaş

Siyah beyazlı kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Covid-19 testi pozitif çıkan Akhisarspor Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan sosyal medya paylaşımında, “Yapılan kontroller sonucu koronavirüs testleri pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibi, futbolcuları ve kulüp personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.” ifadelerine yer verildi. 

Trabzonspor

Bordo-mavili kulüpten, ” Akhisarspor’da COVID-19 testi pozitif çıkan başta Teknik Direktör Yılmaz Vural ve yardımcıları olmak üzere tüm futbolcu ve çalışanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulunuldu. 

 Kayserispor

Kayserispor Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, ” Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testi pozitif olan Akhisarspor Teknik ekibinden 2 kişi, futbolculardan 3 kişi ve kulüp personelinden 7 kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

Gaziantep FK 

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, “Akhisarspor futbolcularına, teknik heyetine ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede güzel haberler alacağımıza inanıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Sivasspor

Kırmızı-beyazlı kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, “Kovid-19 testi pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibi, futbolcuları ve kulüp personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Biran önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.” ifadesi kullanıldı.

Medipol Başakşehir

Turuncu-lacivertli kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, “Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan Akhisarspor teknik heyet, futbolcu ve personel ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa

Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, “Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan Akhisarspor teknik heyet, futbolcu ve personel ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Gençlerbirliği

Başkent ekibinin Twitter hesabından yayımlanan mesajda, “Akhisarspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, testi pozitif çıkan isimlerin en kısa sürede yeniden sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” denildi. 

Fraport TAV Antalyaspor

Antalyaspor Kulübünün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, “Akhisarspor’un Kovid-19 testleri pozitif çıkan 3 futbolcusu, 2 teknik ekibi ve 7 personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

 Aytemiz Alanyaspor

Aytemiz Alanyaspor Kulübünün açıklamasında ise, “Kovid-19 testi pozitif olan Akhisarspor teknik ekibinden 2 kişi, futbolculardan 3 kişi ve kulüp personelinden 7 kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” denildi.  

Keçiörengücü

TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü’nün Twitter hesabından paylaşılan mesajda, “Kovid-19 testleri pozitif çıkan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, teknik ekip, futbolcular ile personellere ve Akhisarspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” denildi. 

Hatayspor

Bordo Beyazlı kulübün Twitter hesabından yayımlanan mesajda, “Yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkan Akhisarspor teknik ekibine, futbolcularına ve personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.” ifadesi kullanıldı.

Osmanlıspor

Başkent temsilcisinin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, “Akhisarspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Covid-19 testi pozitif çıkan teknik ekibinizden 2 kişiye, 3 futbolcunuza ve 7 personelinize en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.” denildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor

Mavi-beyazlı kulübün Twitter hesabından paylaşılan mesajda, “Geçmiş olsun Akhisarspor. Tedavi süreçleri tamamlanarak en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

, AA 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı