Süper Lig

Sosa’dan Emre Belözoğlu yorumu

Arjantinli futbolcu, ”Fenerbahçe beni çok istedi. Ben, bugüne kadar Türkiye’de hangi takıma gidersem gideyim her takımda sevildim, büyük ilgi ve destek gördüm. Bugün de Fenerbahçe’deyim. Takıma geç katıldım ama gördüğüm kadarıyla arkadaşlarım sert çalışıyor. Ben de bir an önce takıma dahil olabilmek için çalışıyorum. Uzun bir sürece gireceğiz, akıllı ve sabırlı çalışmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

”Erol hoca ile hangi pozisyonda oynayacağımı konuşmadık”

”Bugüne kadar hocalardan yana hep şansım oldu ve pek çok pozisyonda oynadım. Farklı pozisyonlara adapte olabilen biriyim. Hoca ile bu konuyu konuşmadık, daha zamanımız var. Orta sahada birçok önemli oyuncumuz var. Hoca ile konuştuktan sonra en iyi pozisyonda oynayabileceğime inanıyorum. Ligi tahmin etmek zor ama iyi bir sezon geçirmemiz lazım. Ben bireysel olarak en iyimi vereceğim. Kadıköy’de rakip olarak oynadığım zaman taraftarın gücünü gördüm. En kötü zamanda bile Fenerbahçe’yi destekleyen bir taraftar grubu var ve maçların seyircisiz oynanması bizim için dezavantaj.”

Tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, ile ilgili ”Emre Belözoğlu’na büyük bir saygım var. Bana göre hem karakter hem de futbolcu olarak Türkiye’nin en iyi oyuncuların biri. Transfer sürecinde benimle iletişime geçmesinden çok memnun oldum.” yorumunu yaptı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı