Beşiktaş

Sofiane Feghouli Beşiktaş yolunda! Yapılan teklif belli oldu

Ajans Beşiktaş – Beşiktaş’ta transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor.Siyah beyazlılar son olarak Sofiane Feghouli’yi radarına almıştı.

G.Saray ile ilişkisinin sona ermesinden bu yana herhangi bir kulüple sözleşme imzalamayan yıldız futbolcu için Cezayir sitesi dzfoot, “Feghouli yeni üssünü buldu” ifadesini kullandı.

Haberde, Beşiktaş’ın yapısının kendisine çok uygun olduğu yazılırken, Beşiktaş’ın başaralı orta saha oyuncusu için somut teklifini yaptığı ve iki taraf arasında müzakerelerin sürdüğü bildirildi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’nın Sofiane Feghouli’nin menajeriyle bir araya geldiği ve futbolcunun senelik 2 milyon euro talep ettiği kaydedildi.

Siyah-beyazlıların ise futbolcuya bonuslar ve imza parasıyla beraber toplam 1.5 milyon euro civarında bir teklif sunduğu belirtildi.

Feghouli, 5 sezon boyunca 162 resmi karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giydi.Bu periyotta 34 gol katkısı sağladı.

1.77 boyundaki kanat oyuncusu, geçen sezon Galatasaray’da 29 maça çıktı. 29 karşılaşmada 4 gol attı. Ayrıca 2 de asist yaptı.

32 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri ise 1.2 milyon Euro.

Feghouli kariyerinde, West Ham, Valencia, Almeria ve Grenoble takımlarında da forma giydi, ülke milli takımında ise 76 müsabakada görev aldı. (FotoMaç)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı