Futbol

Sivasspor’da Otyakmaz güven tazeledi

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da yapılan olağan genel kurulda Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz güven tazeledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurula Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve delegeler katıldı. Kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra denetim raporları, bilanço ve yeni sezon bütçesi oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi.

Otyakmaz: “Yolun sonu şampiyonluk”

Delegelere seslenen Başkan Otyakmaz, “Sizlerin bize göstermiş olduğunuz güvene layık olmak için tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla kulübümüzü daha iyi hale getirmek en büyük hedefimizdir. Öncelikle geçmişten bugüne kadar kulübümüzde görev alan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu dönemde 4 yıl önce 20’ye çıkarmış olduğumuz yönetim kurulu üyesi sayımızı 14’e düşürüyoruz. Yeni dönemde listemizde yer bulamadığımız arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız. Bazı arkadaşlarımızı ise tüzük gereği yedek üye olarak belirleyip, asil üye gibi görevlendireceğiz. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla almış olduğumuz bu bayrağı hep ileriye götürmek için, aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir’in son 4 yılda puan durumundaki yerine baktığımız zaman başarıların birden biri değil zaman içerisinde oluştuğunu görüyoruz. Takımımızın da son 3 yıl içerisinde ligde ki konumunu göz önüne aldığımızda sürekli gelişen, zirveye adım adım yaklaşan bir grafiğimiz söz konusu. İnandığımız ki bizim de bu yolun sonu bir gün şampiyonluğa çıkacak” dedi.

“Türk futbolu hareketli günler yaşıyor”

Türk futbolunun hareketli günler yaşadığını vurgulayan Başkan Otyakmaz, “Bildiğiniz gibi Türk futbolu hareketli günler yaşıyor. Pandemi, döviz kuru tehdidi, yeni konulan vergiler, yayıncı kuruluş gelirlerinde ki indirim istekleri, ligin 21 takıma yükseltilmesinden kaynaklı kulüplerin gelir kaybına uğraması önümüzde ki dönemi çok daha zorlu bir hale getirecek. Bu yüzden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın daha fazla fedakarlık yapması gerekecek” diye konuştu.

Yeni yönetim belirlendi

Genel kurulda gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından seçim gerçekleştirildi. Sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan ve tek listeyle gidilen seçimde Mecnun Otyakmaz, yeni yönetim kuruluyla 3 yıllığına tekrar başkan olarak belirlendi.

Mecnun Otyakmaz başkanlığındaki yönetim kurulunun asil üyeleri, Erdal Sarılar, Erkan Bozatlı, Mehmet Oflaz, Mehmet Akif Bağce, Ahmet Kuzan, Serkan Aydın, Halit Yazıcı, Mehmet Ali Topal, Faruk Taşseten, Uğur Akkuş, Bahattin Eken, Elahattin Akyüz, Ömer Sepet ve Mehmet Boyraz’dan, yedek üyeleri ise Muhammet Şeker, Emre Özgü, Yasin Ocak, Ferhat Şahin, Vahit Polat, Resul Kayacı ve Mehmet Öztürk’ten oluştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı