Biyografi

Sıraçhan Nas

Sıraçhan Nas Galatasaray takımına transfer olarak ismini duyurmuştur. Genç futbolcu hakkında merak edilen futbol kariyeri, oynadığı takımlar, biyografi ve kısaca hayatı.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Sıraçhan Nas Galatasaray formasını giyen genç futbolcu kariyerine 29 Nisan 2014 tarihinde 3GEN Holding Elazığspor takımı ile başlamıştır. Daha sonra EMS Yapı Sivassyor, Yolspor Çayyoluspor, Ankaraspor, Sivas Belediyespor ve tekrar Ankaraspor takımlarında forma giymiştir.

Sıraçhan Nas Samsun doğumludur. Baba tarafından ise aslen Gümüşhane Kelkit’lidir. Babasıda futbol dünyasının yakından tanıdığı eski futbolcu Mehmet Nas’tır. Babası Samsunspor, Gençlerbirliği, Manisaspor, Sivasspor, Elazığ, B.Ş. Gaziantep ve Sivas Belediyespor gibi takımlarda forma giymiştir. Ayrıca Mehmet Nas Türkiye U21 Milli takım formasını da giymiş bir isimdir.

Sıraçhan Nas 21 yaşındadır. Doğum tarihi 20 Haziran 2002, burcu ise ikizler’dir.

İlhami Sıraçhan 2023 sezonunda teknik direktör Okan Buruk‘un da isteği üzerine Galatasaray takımı ile sözleşme imzalamıştır. Ankaraspor takımı ile başarılı bir kariyer çizen Sıraçhan, 10 Numara orta saha pozisyonunda görev yapmaktadır.

Galatasaray’a transfer olduktan sonra resmi sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yapmıştır. “Hayatımın dönüm noktalarından birindeyim. Bana güvenen, yanımda olan, güç veren herkese minnettarım. Uzun bir yolculuğun ilk adımlarında her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımdan, Galatasaray Camiasına layık olmak için tüm gayretimi ortaya koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”
Resmi instagram hesabı @

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı