Futbol

Sinan, Uğurcan ve Ersin’den umutlu açıklamalar

A Milli Futbol Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda oynayacağı Cebelitarık ve Karadağ maçlarının aday kadrosunda bulunan 3 kalecisi Sinan Bolat, Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu; Riva Tesisleri’nde gerçekleşecek antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeni teknik ekiple iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren milli kaleciler, gruptaki son iki maçı da kazanıp rakiplerinin hata yapmalarını bekleyeceklerini kaydetti.  

Sinan Bolat: “Uğurcan, Altay, Ersin kendilerini Avrupa’da da kanıtlamış kaleciler”

Önümüzde çok önemli 2 maçın olduğunu söyleyen milli takımın deneyimli kalecisi Sinan Bolat: “Öncelikle Cebelitarık maçından 3 puan almak istiyoruz. O 3 puanla gayet güzel moralle Karadağ maçına çıkmak istiyoruz. Buradan Altay kardeşime geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Elimden gelen katkıyı yapmaya çalışıyorum genç kardeşlerime. Hepsi birbirinden yetenekli. Sergiledikleri performans ortada. İnşallah en kısa zamanda Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Uğurcan olsun Altay olsun Ersin olsun kendilerini Avrupa’da da kanıtlamış kaleciler. Ben de Avrupa’da oynadığım için böyle yetenekli kalecilerin çıkması benim için de ayrı gurur. İnşallah kardeşlerim kısa zamanda Avrupa’ya transfer olarak orada ülkemizi temsil edecektir. Hamit abinin gelişi ve yeni hocamızla yeni bir hava ve enerji oluştu. İnşallah hocamız da istediği taktikleri gösterir bize ve istediğimiz sonuçları alıp iyi yerlere gelmeye çalışıyoruz.” dedi.

????️Sinan Bolat: İnşallah genç kardeşlerim de iyi performanslarıyla Avrupa’ya transfer olup, bizi orada en güzel şekilde temsil edeceklerdir. pic.twitter.com/1My49vFp3D

Uğurcan Çakır: “Şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz”

Konuşmasına milli takıma ilk kez seçilen Ersin Destanoğlu’nu tebrik ederek başlayan Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, “Ersin’e hayırlı olsun diyorum, Altay’a da çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede tekrar aramızda olur. Cebelitarık bizim için çok önemli. Şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Milli takım için savaşacağız. İnşallah bu iki müsabakadan da en iyi şekilde ayrılacağız. Galip gelmeyi çok istiyoruz. Dünya Kupası’na gitmeyi çok istiyoruz. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Almanya’dan gelmiş bir insan Kuntz hocamız, çok iyi bir uyum yakaladık onunla. İnşallah bu performansı maçımıza da yansıtırız. Şansımız zor gözüküyor ama sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Çok iyi bir havamız var. Bu iki maçı kazanıp ne olacağını görmek istiyoruz. Tüm konsantrasyonumuz bu yönde. Norveç Hollanda ile zor bir müsabaka oynayacak. O maçtan istediğimiz bir sonuç çıkarsa inşallah gitmek istiyoruz ama tabiki öncelikle bizim iki maçımızı kazanmamız lazım.” şeklinde konuştu.

????️Uğurcan Çakır: Ersin’e hayırlı olsun, Altay’a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım önümüzdeki iki maçtan iyi sonuç alırız. Şansımız zor gözüküyor ama sonuna kadar zorlayacağız. pic.twitter.com/ttWIDmp4wI

Ersin Destanoğlu: “Çok çalışıyorum, her açıdan kendimi geliştiriyorum”

Seçildiğini öğrendiğinde çok büyük bir mutluluk yaşadığını ifade eden Beşiktaş’ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Öğrendiğimde çok mutlu oldum. Bekliyordum. Tarif edilemez bir duygu benim için. En üst seviye burası. Burada olduğum için mutluyum. Gerçekten Beşiktaş formasını giymek üstüne de şimdi milli takıma gelmek çok çaba istiyor. Ben de çok çalışıyorum, her açıdan kendimi geliştiriyorum. Bu sayede şu anda milli takımdayım. Oyunda kalecinin önemi daha çok arttı. Ayak konusu olsun, defanstan çıkarılan toplar olsun… Türkiye’de önem gösterilirse birçok mevkiden oyuncu çıkabilir.”

????️Ersin Destanoğlu: A Milli Takım’a seçildiğimi öğrendiğimde çok mutlu oldum. Kulübümde en iyi performansımı göstermeye çalışıyordum ve davet bekliyordum. Burada olmak tarif edilemez bir duygu. pic.twitter.com/V5I9jPtCYF

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı