Süper Lig

Sinan Kaloğlu: 3 puanla başlamak güzel

Kaloğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın sıcak havada oynandığına dikkati çekerek, “Sevindirici taraf, lige üç puanla başlamamız oldu. Oyuncularımızın birçoğu kampın sonlarına doğru geldi. Ona rağmen çok iyi mücadele ettiler.” dedi.

Ümraniyespor’u iyi analiz ettiklerini vurgulayan Kaloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu çalışmaların neticesinde iki kenar oyuncumuzla golleri bulduk. 2-0’dan sonra pozisyonlarımız vardı ama basit bir gol yedik. Bu, bizi ikinci yarı için strese soktu. Ümraniyespor iyi bir takım, zorladılar. Çocuklar hem savunmada hem de hücumda oyunun prensiplerini yapmaya çalıştı. Zaman zaman çok iyi yaptılar, yapamadıkları zamanda da biraz baskı yedik. İlk maçlar her zaman zordur, skoru korumak kolay değildir. Çocuklar bunu başardı. Üç puanla başlamamız bizim için güzel oldu.”

Kaloğlu, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak başkent ekibinde forma giyen Enes Keskin’le ilgili transfer çalışmalarına ilişkin soruya, “Enes’le alakalı görüşmelerimiz oldu. Enes değer verdiğimiz bir oyuncu, burada da iyi bir performans göstermişti. Bizleri de çok seviyor. Onunla sürekli iletişim halindeyiz. Bir aksilik olmazsa aramıza katılacak.” yanıtını verdi.

– Mustafa Er: ” Sadece topa sahip olmak yetmiyor”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Kazanmak için buraya gelmiştik. 90 dakika oyuna hakim olmamıza rağmen maalesef çok basit gollerle mağlup olduk.” diye konuştu.

İlk yarının sonuna doğru attıkları golle soyunma odasına moralli gittiklerini ancak ikinci devre skoru değiştiremediklerini söyleyen Er, şunları kaydetti:

“Geri dönmeye çalıştık. İkinci yarı topa sahip olmamıza rağmen golü bulamadık, yanlış tercihler yaptık. Sadece topa sahip olmak yetmiyor. Oyunun iki yönü var, hücum ve savunma. Savunma aksiyonlarında rakibimizden geri kaldık. Onlar daha agresif ve daha yakın temaslı oynadılar. İlk haftalar zor. Fiziksel anlamda eksik olan oyuncularımız var. İlk 4 haftalık periyodu minimum hasarla geçmeyi planlıyorduk. 13 yeni oyuncumuz var, beraber çalışmaya ihtiyacımız var. Bugün kazanabilirdik, en kötü puan alabilirdik maalesef bunu başaramadık.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı