Futbol

Sergen Yalçın: Oyun beklediğimiz gibi olmadı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, “Tabii ki üzgünüz. Hesapta olmayan bir maçı kaybettik. Oynanan oyun beklediğimiz gibi olmadı. Kazanmak istiyorduk.

Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kazanma ihtimalimizi yüksek diye düşünürken kalemizde ikinci golü görüp kaybetmek bizi üzdü. Artık son maça bakacağız. Galatasaray’la aynı puandayız.

Bazı şeyler kader kısmet. Cumartesi günü ne olacağını göreceğiz. Sezon başından beri çok uğraş verdik, çok mücadele ettik. Umarım son maçta bunun karşılığını alırız.” diye konuştu.

Aboubakar yetişmez

Sakat futbolcuların durumu ile ilgili de konuşan Yalçın, “Aboubakar yetişmez. Atiba dönecek. Belki Gökhan Töre dönebilir. Oğuzhan antrenmanlara başladı ama maç yapacak durumda olacağını düşünmüyorum. Ljajicn durumu yarın belli olur. Elimizdeki kadroyla cumartesi günü kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.” ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük cephesi

Süper Lig’in 41. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 yenen Fatih Karagümrük’te teknik sorumlu David Sassarini, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sassarini, ilk yarıda kontrataklarla gol aradıklarını ve bulduklarını söyledi.

Beşiktaş’ın iyi bir takım olduğunun altını çizen Sassarini, “Çok kaliteli oyuncuları var. İlk yarıda onları geride karşıladık kontrataklarla çıktık. Bir de gol bulduk. Bir tane de fırsat yakaladık. İkinci yarıda iyi olduğumuz anlarda kalemizde gol gördük. Özel bir golle galibiyete uzandık. Güzel bir galibiyet oldu.” diye konuştu.

Sosyal medyada maçla ilgili ortaya atılan iddialara da yanıt veren Sassarini, “Burada harika bir ekip var. Biz kendimiz için sahaya çıktık. Başka şeyler bizi ilgilendirmiyor. Zor bir dönem geçirdik. On beş Kovid-19 vakamızın olduğu bir dönem oldu. Sıkıntılar yaşadık. Biz bu akşam özel bir akşam yaşamak istedik.” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı