Biyografi

Sergen Bayar

Sergen Bayar hakkında merak edilenler. 2021 yılının Survivor yarışmacıları arasında yedeklerden dahil olan başarılı sporcu kısa sürede merak konusu olmuştur. Kimdir? ne iş yapıyor? kaç yaşında? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1998 yılında aslen Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde dünyaya gelmiştir. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksekokulu (BESYO) eğitim görmüştür. Eğitim hayatını sürdüren Bayar’ın spor dışında en büyük hobilerinden birisi de motosiklet sürmektir.

Henüz boyu, kilosu ve burcu gibi merak edilen bilgilerine ulaşılamamıştır. Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu yarışmada Ünlüler takımında yer alan Sergen Bayar, spor eğitmenliği yapmaktadır. Modellik ayrıca, yaşantısını sürdürdüğü İstanbul’da kişisel gelişim ve fitness antrenörlüğü yapmaktadır.

Yarışmaya yedek yarışmacı olarak katılan başarılı sporcu, resmi instagram hesabını srgnbayar kullanıcı ismi ile kullanmaktadır. Yakışıklı ismin instagram hesabında yarışmaya katılacağı duyurulduğunda 3500 civarında takipçisi bulunmakta idi. Yarışmaya katılacağı haberler çıktığı andan itibaren takipçi sayısı hızla artmaya başlamış, kısa süre içinde 10 Bin civarında takipçi sayısına ulaşmıştır. Sayı her geçen gün artmaktadır. Eksik ve hakkında merak edilen bilgiler en kısa sürede eklenecektir. Yarışmaya sonradan yedeklerden katılan diğer isimler Bahar Sevis ve Baran Köse.

Sergen Bayar ile birlikte ünlüler takımında ayrıca İsmail Balaban, Meliz Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin Onur Karaoğuz, Barış Özbek, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Cemal Hünal ve Öykü Çelik gibi isimler yer almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı