Süper Lig

Semih Kaya yeniden Galatasaray’da

Transfer döneminde Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis ve Inaki Pena’yı kadrosuna katan Galatasaray, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’dan ayrılan eski futbolcusu Semih Kaya’yı da kadrosuna kattı.

Sarı kırmızılı kulüp, Semih Kaya’nın sözleşme süresiyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Semih Kaya’nın transferi konusunda anlaşma sağladı. Semih Kaya’ya Galatasaray’a tekrar hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz.” denildi.

“Tekrar şanlı renklerimizi, şanlı armamızı üzerime geçirdim”

Yeniden Galatasaray’a döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren Kaya, “Ailemin yanında olduğum için çok mutluyum. Burası benim evim, benim yuvam, uzun bir süredir ayrıydım yuvamdan. Tekrar döndüğüm için gerçekten çok mutluyum. Öncelikle hocamıza ve yönetimimize teşekkür etmek istiyorum.

Tekrar şanlı renklerimizi, şanlı armamızı üzerime geçirdim. Umarım bunu şerefli şekilde, gururlu şekilde, en iyi şekilde taraftarlarımızın önünde bütün hırsımla yapmam gerekenleri yaparak sahada veya saha dışında, gerekli her yerde elimden geldiğince başarabileceğimi ve yapabileceğime inanıyorum. Bu yüzden de buradayım ve bunun bilincindeyim. İyi şeyler olacak ben buna inanıyorum. Yeni bir transfer, eski bir yüz… Tekrar buradayım. Bu güzel, değerli renkleri, değerli armayı tekrar üstümde taşıdığım için gururlu ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarlarına mesaj gönderen Semih Kaya, şunları söyledi: “Ben onları çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Onlar benim ailemin parçası. Büyüklerim var içlerinde, anne, baba, abi, kardeş olarak gördüklerim var. Beni her zaman destekleyeceklerini ben biliyorum. Elimden geldiğince bunu en iyi şekilde yapacağımı biliyorum. Onları hiçbir şekilde utandırmayacağım, bundan emin olsunlar.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı