Süper Lig

Selim Ilgaz: Güzel bir sezon olacak

“İnanarak yola çıktık ve şampiyon olduk”  

İyi bir sezon geçirdiklerini ve hak ederek şampiyon olduklarını belirten hücum oyuncusu, “Şampiyonluk kolay olmadı bizim için zor geçti. Sonuna kadar inandık. Önceki sezon finalde kaybetmiştik ve rövanşı almak istedik. İnanarak yola çıktı ve şampiyon olduk, mutluyuz” dedi.  

“Goller ve asistlerle takıma katkı sağlamak gurur verici” 

Goller ve asistleriyle ilgili olarak da Ilgaz, “Takıma katkı sağlamak gurur verici. Gol ya da asist yapmam lazım. Kant oyuncuyum Benim için asist de gol de aynı. İkisin de aynı seviniyorum onun önemi yok” diye konuştu. 

“Kendime güveniyorum”

Kariyerinde ilk kez Süper Lig’de forma giyeceğini dile getiren Ilgaz, “Süper Lig’de ilk sezonum ve kendime güveniyorum. Güzel bir sezon geçireceğime inanıyorum inşallah her şey güzel olur” şeklinde konuştu.

“Milli takımda oynamak gurur verici olur” 

Milli takımda oynama hedefinin olduğunu belirten Ilgaz, “Milli takımda oynamak önemli, benim için gurur verici olur. Önemli olan bu sezon Hatayspor ile güzel bir sezon geçirmek ve sonrasında da milli takım formasını giymek.  Her Türk futbolcu o kadroda olmak ister” ifadelerini kullandı. 

“Örnek aldığım oyuncu Hazard” 

Örnek aldığı futbolcunun da Belçikalı futbolcu Eden Hazar’ın olduğunu dile getiren Ilgaz, “Örnek aldığım futbolcu Eden Hazard. Hem güçlü, hem de çabuk bir oyuncu. Şutu da iyi” dedi.  

“Transferler gelecek, güzel bir sezon olacak” 

Taraftarın sabırlı olmasını isteyen Ilgaz, “Şu ana kadar az transfer yapıldı. Herkes olumsuz bakıyor, bence sabırlı olsunlar, güzel bir sezon geçireceğiz. İyi transferler de yapılacak ve güzel bir sezon olacak” şeklinde konuştu.

“Transfer teklifi almadım” 

Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ilgaz, “Transfer teklifi almadım. İlk hedefim Hatayspor’da güzel bir sezon geçirmek. Sonrasına bakarız. Teklif almadım. Sezon sonu bakarız, şu an önüme bakmak istiyorum” açıklamasında bulundu.  

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı