Galatasaray

Selçuk İnan: Çok üzgünüz

İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, vefat eden eski başkanları Mustafa Cengiz’in ailesine ve camialarına başsağlığı diledi, Cengiz’in kaybından dolayı üzüntü duyduklarını söyledi.

Selçuk İnan, “Maçla ilgili söylemek istediğim aslında çok şey var. Ama bugün buraya geldim. Çok üzgünlerdi. Gönül isterdi ki aslında oyunla ilgili konuşmak. Artık o bir klasik haline geldi, sürekli hakemleri konuşuyoruz. Bizi de buna mecbur ediyorlar açıkçası.” dedi.

Sadece bir şeye değinmek istediğini vurgulayan İnan, şunları kaydetti:

“Son dakikalarda attığımız golü önce hakem veriyor. Ben de çok yakındım dördüncü hakeme ve gittim dördüncü hakeme, ‘Neden golü verdikten sonra iptal etti?’ diye sordum. Bana ‘Yukarıdan haber bekliyor’ dedi. ‘VAR’dan’ ama ben aslında doğrusunu biliyorum. Bunu hocamla da paylaştım. İçerde kurallarda bir karar verdikten sonra VAR hakemi genelde karışmıyor, ufak tefek şeylerde, hakem de bunu biliyor. Gol verseydi eğer VAR’dan çağrılmayacaktı ki zaten VAR yok gibiydi. Çağrılmayacağını bildiği için aslında verdiği golü tekrardan iptal etti.

Aslında bu niyet bizi çok üzmeye başladı. Bunu sizle paylaşmak istiyorum. Çünkü yüzde 100 bir penaltımız verilmedi. Orada VAR’ın çağırmaması da hepimizi hayretlere düşürdü, çok üzgünüz gerçekten. Ben hiç aslında hakem konuşmak istemiyordum ama canımı çok acıttı. Çünkü bütün oyuncularımız içerde o kadar üzgündü ki ve herkes sadece hakemi konuşuyor.

Biz de artık sürekli hakemleri konuşmaktan sıkıldık aslında. Diğer takımlar da bundan şikayetçi, ‘evet destek vermemiz lazım’ diyoruz ama bazen de kötü niyet hissettiğiniz zaman çok üzülüyorsunuz, sizin canınızı acıtıyor. Onun dışında evet aslında istediğimiz oyunu belki tamamıyla sahaya yansıtamadık ama gene de kazanmak için gereken bütün pozisyonları yakaladık, sonuçlandıramadık bunun için de çok üzgünüz.”

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor cephesi

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un yardımcı antrenörü Gabriel Margari, “Bizim için çok önemli olan bir puan aldık bugün. 3 gün önce Marsilya’ya karşıya oynamış, bir takımdan puan aldık bugün.” ifadesini kullandı.

Hafta boyunca 5-4-1 sistemine çok iyi hazırlandıklarını ve oyuncuların sistemi çok iyi anladıklarını belirten Margarit, “İyi organizasyonlarımız vardı maç içerisinde ve bu puanı aldık. Öz güvenimiz için çok önemliydi bu puanı almak.” şeklinde konuştu.

Teknik direktörleri Marius Sumudica’nın son dakikalarda hakem tarafından kırmızı kart ile sahadan gönderilmesine değinen Margarit, şunları kaydetti:

“Sadece 20 santimetre çizgiyi ihlal ettiği için direkt kırmızı kart gördü hocamız, buna anlam veremiyoruz. Hakemler de hocaları anlamalı, bizim de maç içinde heyecanımız var, coşkumuz var. Hakeme karşı hiçbir saygısızlık yapılmadı, hiçbir protestomuz da olmadı. Buna rağmen sadece 20 santimetre çizgiyi geçtiği için direkt kırmızı kart verildi. Diğer maçlarda başka hocalar da geçiyor ama bunlar sarı kartla cezalandırılıyor. Bu direkt kırmızı kart hocamız için çok ağır oldu, çok ağır bir karar oldu. Ayrıca bütün oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda da daha çok puanlar alacağız.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı