Fenerbahçe

Selahattin Baki: Taraftarımızın yüreğine su serpeceğiz

A Takım ile ilgili son 2 yıldır hatalar yapıldğını söyleyen Baki, çok daha ince eleyip sık dokuyarak, dersler çıkararak adımlar atıyoruz, bu adımların ne olduğu hem başkanımız hem de yönetim kurulumuz tarafından sezon bittiğinde açıklanacaktır. Bu konuda taraftarımızın içinin rahat olmasını istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kulüp televizyonuna konuşan Baki, ”Sonuç olarak sezon bitmedi, bazı eleştirilere bakıyorum sezon bitmiş gibi bizden açıklamalar bekliyor insanlar. 8 haftalık bir profesyonel lig daha devam ediyor. Kupa maçlarımı devam ediyor. Sezon bittikten sona bazı açıklamalar yapıp, taraftarımızın yüreğine su serpeceğiz.” dedi.

Tahir Karapınar yorumu

”Biz A Takım ile ilgili adımlar atarken altyapı ile ilgili de adımlar atma kararı aldık. Kendi yaptığımız araştırmalarda, Ege bölgesindeki futbolcu havuzuna hakim olmasından dolayı, 37 yaşında kadar profesyonelce futbol oynamasından dolayı, Türk futbolunda bize ulaştırılmış referanslarından dolayı ve çocuklara babacan ve bir abi gibi dokunmasından dolayı Tahir hoca ile altyapı için anlaşmaya vardık. Kendisinin pro- lisansı var. Hem A takım hem de altyapı arasında önemli bir köprü görevi üstlenecek. Ben de kendisine hoşgeldin diyorum.”

Selahattin Baki, ”Sezon sonunda bu açıklamaları yapacağız. Hocanın önemi kadar hocanın etrafını kimlerle donatacağımız da önemli. Mesele bu taşlardan önemli olan bir tanesi Mehmet Aurelio’dur. Koronavirüs süreci başladığından beri bir gün dahi ara vermeden başkanımız önderliğinden ilgili yönetici arkadaşlarla hem futbol A Takım yapılanması, hem altyapı yapılanması hem de bizi önümüzdeki sezon çalıştıracak teknik direktör ile alakalı görüşmelerimizi bütün planlarımızı yapıyoruz.” dedi.

Fenerbahçe Laboratuvarı

 “Emre Belözoğlu tarafından Fenerbahçe laboratuvarı bize önerildi. Bir laboratuvar kuruldu. Sakatlık önleyici aletler alındı. Hangi futbolcunun ne kadar yorgun olduğunu testlerle anlayacağız. Türkiye’de bu sistem başka bir kulüpte yok, herhalde olsaydı duyardık.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı