Futbol

Şampiyonlar TRT SPOR’a konuştu

Şampiyon olup Süper Lig’e çıkamayı garantileyen Samsunspor’da ikinci başkan Veysel Bilen, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve futbolcular “Hedef Süper Lig”e konuk oldu.

Samsunspor İkinci Başkanı Veysel Bilen, ”Sezon başında hedefimiz şampiyon olmaktı, bu hedefi gerçekleştirdik. Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Hüseyin Eroğlu’nu buluşturduğumuz zaman pozitif bir enerji oluşmuştu. Hüseyin Eroğlu hocamızın gelişiyle Samsun şehri bir bütünleşme havasına girdi. Deplasmandaki Eyüpspor ve Çaykur Rizespor maçlarından sonra şampiyonluğa inandım.” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Eroğlu: Umudumu asla kaybetmedim

”İlk geldiğimde tribün baskısının nasıl etkileyeceğini sormuşlardı. Yıllarca Samsun taraftarı karşımdaydı, şimdi yanımdalar, oynayacağımız oyunla taraftarın bizim için önemli bir güç olacağını söylemiştim. Umudumu asla kaybetmedim, oyuncularıma bunu hep ifade ettim. Samsunspor’da görev yapmak her teknik adam için önemli bir şanstır. Taraftarımız bizim için çok önemli bir güç oldu. Kendime ve ekibime çok güveniyordum. Başkanımıza bunu ilettim, çünkü başarıya çok ihtiyacım vardı.”

????️Osman Çelik: 11 yıldan sonra şampiyonluğun gelmesi Samsun’da inanılmaz bir hava yarattı. O gün insanların yüzündeki mutluluğu görünce anlıyorsunuz.

????️Yusuf Abdioğlu: Sokaklarında büyüdüğüm Samsun’un forması altında oynamak, gol atmak, kupa kazanmak benim için çok özel oldu. pic.twitter.com/UZ0VAfimrd

????️Zeki Yavru: Hüseyin Eroğlu hocamızın getirdiği sistemi tüm oyuncular olumlu bir şekilde kabul etti. pic.twitter.com/9b3soFyUGG

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı