Futbol

Ryan Kent TRT SPOR’a konuştu

Fenerbahçe’nin yeni transferi Ryan Kent, TRT Spor muhabiri Doruk Tecimer’in sorularını yanıtladı.

????Ryan Kent: Dzeko’nun kariyerinden bahsetmeye gerek yok, harika bir kariyeri var. Çok mütevazı bir kişiliği var. Ondan bir şeyler öğrenmek için sabırsızlanıyorum. pic.twitter.com/UdGxX66fn6

Ryan Kent’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlardan dolayı üzgünüz. Takımda benim gibi yeni oyuncular var. Takım kimyası oluşturmaya çalışıyoruz. Aramızdaki saha içerisindeki ilişkiyi oluşturmak önemli. Bunu sezon başında maçlara yansıtmak istiyoruz.”

“Gelmeden önce Rıdvan Yılmaz’la konuştum. Ama karar alırken sadece kendimi dinledim. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü biliyordum, takımın kazanma hırsını ve alışkanlığını biliyordum.”

“Dzeko’nun kariyerinden bahsetmeye gerek yok, harika bir kariyeri var. Çok mütevazı bir kişiliği var. Dzeko ile oynayacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Ondan bir şeyler öğrenmek için sabırsızlanıyorum.”

“Bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyuncu Ronaldinho. Oynadığı zaman ona büyük hayranlık duyuyordum.”

????Ryan Kent: Ronaldinho’nun gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ona büyük hayranlık duyuyordum. Saha içerisinde yaptığı hareketler onun sıra dışı bir oyuncu olduğunu gösteriyor. pic.twitter.com/rX5U0wjbj9

“Türkiye’deki derbilerin atmosferinin ne kadar harika olduğunu duydum. Bu tarz maçlar özel maçlardır. Şartlar ne olursa olsun bu maçları kazanmak istersiniz.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı