Biyografi

Rıfat Özkök

Rıfat Özkök hakkında merak edilen soruların cevapları. Kimdir? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? mesleği, spor kariyeri. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1987 yılının Mayıs ayında dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu ve Selanik göçmeni bir aileden gelmektedir. Çok küçük yaşlardan itibaren spor ile ilgilenmeye başlamıştır. Çocuk yaşlarda ciddi bir Sylvester Stallone hayranı olan başarılı isim ilerleyen yıllarda onun gibi olmayı kafasına koymuştur. Yaklaşık 12 yıl futbol oynamış, daha sonra bırakmaya karar vermiş ve vücut geliştirme sporuna başlamıştır.

Günümüzde kariyerini profesyonel vücut geliştirmeci, bireysel antrenör ve yaşam, motivasyon koçu olarak devam ettirmektedir. Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olan başarılı isim, fitness ve piloxing alanında uzmanlaşmıştırb Bu alanda elde ettiği başarılar neticesinde dersler vermekte, İstanbul’da bir çok fitness kulübü’nde çalışmış, fitness eğitmenliği yapmıştır.

Ülkemizde 3 ayrı şampiyona’da yarışan başarılı sporcu, 2014 yılının Ocak ayında Men’s Health dergisi tarafından Türkiye’nin en iyi fiziği seçilen isim olmuştur. (Best Body) 2015 yılında katıldığı WABBA Dünya Şampiyonasında Body-Fitness Dünya Şampiyonu olmuştur. Ayrıca Mr. Universe (Bay Kainat) ünvanını alan isim olmuştur. Bugüne kadar bir çok dergi’nin kapağında yer almış, danışmanlık yapmış, röportajları ile bu alanda yaptığı çalışmalara katkılarda bulunmuştur. Ayrıca bir çok televizyon programına katılmıştır.

Men’s Fitness dergisine 2.5 sene, Rixos Premium Bodrum Otele ise 3 sene danışmanlık hizmeti veren Rıfat Özkök, My Club, Jatomi Fitness, Mac Club, Zone Club, Rixos Hotel, Golden Savoy, Sportial Club gibi bir çok kulüp ve otel ile çalışmıştır. 2016 Temmuz Men’s Fitness dergisine kapak olmuş, 2019 yılında Los Angeles/California’da düzenlenen WBFF ‘de Muscle ve Fitness kategorilerinde 2 ayrı madalya kazanarak Pro-Kart almış ve Pro Fitness Model ünvanını elde etmiştir.

Ünlü isim Acun Ilıcalı‘nın sunduğu, 2021 Survivor yarışmacıları arasında yer alacağı yönünde haberler ile gündeme gelmiştir. Başarılı sporcu resmi instagram hesabını rifatozkok ismi ile kullanmaktadır.

Ayrıca resmi web sitesinde hakkında merak edilen bilgilere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Web sitesi için tıklayınız!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı